27/5/11

Ανδρουλάκης: Ή τρώτε τα πακέτα, ή μας τρώνε οι Τούρκοι

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/7C727C497D438F10616427B8681BC299.jpg


Μετά την πανάξια Φωνή του πολιτικού Πηγαινέλα, την Μαρία Δαμανάκη, ήταν η σειρά ενός άλλου μεγάλου...δημιουργού, του πολιτικού Περαδώθε αυτή τη φορά, του διπολικού (τουλάχιστον) Μίμαρου Ανδρουλακοσκουλικάκη, να σηκώσει το ρόπαλο της δημαγωγικής τρομοκρατίας προς συνέτηση του, τελευταία ιδιάιτερα αμφιβάλοντος λαού.

Δεν κατέφυγε φυσικά ο Μίμαρος στο επίπεδο της αριστεροσοσιαλιστοκεντροδεξιάς Επιτρόπου Θαλάσσιων Φυκιών και Αλιείας Κορόϊδων, που μας ξύρισε προχθές τον πρώην μουσάτο μπαμπούλα της εξόδου από το ευρώ, να δούμε φρίκη φάτσα, να τα κάνουμε πάνω μας.

Άλλο Μαρία, άλλο Μίμης! Ο Μίμαρος υπερέβει ευατόν: Τριάντα μέτρα στα εκατό άφησε πίσω το έτερον ήμισυ της προσωπικότητάς του, τον κλόουν! Μιλάμε για Τις δηλώσεις!

Αν δεν καθήσουμε κάτω, να μας περάσουν και τα υπόλοιπα σαρανταπέντε χέρια "στήριξης" οι δανειστές, λέει, θα φτάσουμε να είμαστε σε ορισμένα χρόνια...μέλος της Τουρκικής Ένωσης και της...Λιροζώνης! Άσε που παίζει και να είμαστε μέλος του πουθενά, αν αφήσουμε τους αλλοδαπούς που ζουν στην χώρα μας, να σχηματίσουν δική τους κυβέρνηση!

Ομόνοια, σύμπνοια, συναίνεση και παράδοση στις ορέξεις των "στηρικτών" ζήτησε ο Μίμης
από τον επιστήμονα που τον έστειλε στην Βουλή και από τον δόλιο που του στέρεψε πια το σάλιο να τον φτύνει τόσα χρόνια. Πάντως για επιδρομή των Αβάρων δεν ανέφερε τίποτα, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δαμανάκη και Ανδρουλάκης, κοινή κατάληξη επίθετου, κοινή προέλευση, κοινή κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου