18/2/12

Όλοι τους είναι Έλληνες! Και οι Έλληνες;

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/0f8401e1442f0160d92a1b0a2987a40a_XL.jpg?t=1329238154

Όλοι; Τώρα; Γιατί πριν τι ήταν; Και αύριο;

Τι λέει; Είμαστε όλοι Έλληνες; Γιατί ρε παιδιά; Και οι Ελβετοί; Και Τσέχοι; Γιατί, τι μας φταίνε όλοι αυτοί; Τι μας κάνανε; Τι λέει, συμβολικά είμαστε όλοι Έλληνες; Τι σόϊ σύμβολο είναι τούτο; Εμείς εδώ ντρεπόμαστε γι΄αυτό που είμαστε, γι΄αυτό που καταντήσαμε, και οι άλλοι το ζητάνε εθελοντικά χωρίς να τους υποχρεώνει κανένας; Τι λέει, σαν ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης; Μα τι ξενέρωτα πράγματα είναι αυτά ρε σεις; Από πότε πρόκειται για αλληλεγγύη και συμπαράσταση όταν ο άλλος θέλει να είσαι...εσύ, επειδή κουβαλάς στην βαλίτσα σου ένα οποιοδήποτε πασαπόρτι;

Το σκεφτήκανε καλά αυτό οι...συμπαραστάτες μας; Ξέρουν τι κάνουνε; Γνωρίζουν τι εστί Έλληνας; Γιατί ΄Ελληνας είναι και ο Γιωργάκης, και ο Σαμαράς, και ο Καρατζατέτοιος, και ένα σωρό επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κλέφτες και λωποδύτες, και ένα κάρο λαμόγια, και κάτι λέρες παλιοτόμαρα που φτάνει να τους κοιτάξεις για να μολυνθείς εφ΄όρου ζωής.

Και αν ειναι "όλοι τους Έλληνες" μήπως είναι σαν κι΄αυτούς τους αλήτες των πουλημένων μήντια που μας φλομώνουνε στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση;Ή είναι σαν τα βαρεμένα κωλόπαιδα που δεν δίνουν μία για την κατάντια της χώρας και των συμπολιτών τους και την έχουν κάνει αραχτή πίσω από ένα γαμημένο μισοβόλεμα και δίνουν στους καναπέδες των σαλονιών τους και στις καρέκλες των καφετεριών να καταλάβουν;

Δεν ξέρω τι μύγα τους τσίμπησε όλους αυτούς και ζμπρώχνουν τέτοιο γαλανόλευκο ζόρι και κόπτονται τόσο φιλλένηνες, επειδή πίνουν τα τσιμπούρια το αίμα μας, λέει, λες και σ΄αυτούς τους κάνουν τα δικά τους τσιμπούρια μασάζ να χαλαρώσουνε.

Γραφικό και όχι τόσο αθώο όπως φαίνεται φίλοι μου. Θέλεις να ταυτιστείς με τον ΑΓΩΝΑ ενός λαού για λευτεριά, για προκοπή, για δικαιοσύνη, για ισότητα; Τότε αλλάζει! Τότε μπορείς να θες να είσαι ότι θέλεις! Συμπαράσταση στον αγώνα άλλων λαών είναι ένα μέρος του δικού μας αγώνα, χρέος και καθήκον μας. Αλλά να τρέχεις τώρα κοτζάμου Γάλλος πολίτης πίσω από μιά γαλανόλευκη για να στηρίξεις και τον πασόκο της πασκε, που επιμένει να χρησιμοποιεί την πλειοψηφία που έχει στην ΓΣΕΕ γιά τα συμφέροντα των Μεγάλων Συμφερόντων που εξυπηρετεί, ε όχι ρε πούστη μου!

Φίλοι Ευρωπαίοι, εσείς που είστε όλοι Έλληνες, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε πόλεμο! Και πρόκειται για έναν πόλεμο που είναι και εμφύλιος και τοπικός και ευρωπαϊκός και παγκόσμιος. Και σε έναν τέτοιο πόλεμο δεν μπορεί να είσαι με όλους. Είναι καθήκον σου να διαλλέξεις παράταξη και να πολεμήσεις. Αυτή είναι η μοναδική πραγματική πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης: Ο αγώνας! Και επειδή ο αγώνας αυτός είναι κοινός, παρατάμε τα χλιαρά αυτά με τις εθνικότητες και είμαστε όλοι σύντροφοι, συναγωνιστές και αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου