15/3/12

Ξηλώνει 50 υπαλλήλους της η Διαμαντοπούλου

Μεγαλύτερα γράμματα Διαμαντοπούλου: "Ξηλώνει" τη Διεύθυνση Επενδύσεων του Υπ. Ανάπτυξης : ​«Άστραψε και βρόντηξε» η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου μετά το σκάνδαλο με τους δύο υπαλλήλους του υπουργείου που ζήτησαν εκβιαστικά 120.000 ευρώ από ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής

Την έπιασε ξαφνικά η καΐλα γιά κάθαρση την νεοφιλελεύθερη ταλιμπάν, Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Σκύλλα Παιδείας, νυν Χάρυβδη Ανάπτυξης! Μέχρι προχθές και επί τριάντα και χρόνια γράφανε την λέξη στα παπάρια τους οι μάστορες της διαπλοκής και διαφθοράς, τώρα που αρχίζει να βαράει άσχημα ο σιχτιρισμένος πολίτης και να μην αφήνει ούτε περιθώρια ελεύθερης...παρέλασης, τώρα την έπιασε την σκίστρια το φιλότιμο!

Πενήντα υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης "ξηλώνει" η Διαμαντοπούλου σε μία ξαφνική κρίση πολιτικής...ευαισθησίας και περιμένει να το ΧΑΨΕΙ ο Μαλάκας, όπως έχει χάψει αμάσητα όλα όσα του σέρβιρε ο σοσιαλισμός του κώλου μέχρι σήμερα. Κλασσική θυσία πιονιού στο σκάκι η κίνηση εντυπωσιασμού του σούργελου, αλλά με κάτι τέτοια δεν αποφεύγεται με τίποτα το παλούκωμα.

Ο σταύλος της Αλλαγής δεν αυτοκαθαρίζεται από μόνος του, η κόπρος του πασόκ θα βρει εν καιρώ-να΄σαστε σίγουροι- τον Ηρακλή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου