10/3/12

Με την ψιλή παρακαλώ!

 http://www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/08/alt-pou-pas-akoureutos-edw-koureio.jpg


Θρίαμβος!

Ζήτω!

Το σηκώσαμε το γαμημένο!

Ναι, πάλι! Και αυτή τη φορά χωρίς τον Ρεχάγκελ στο τιμόνι της ομάδας. Κούρεμα και των γονέων λοιπόν, γίναμε ο πρώτος χρεωκοπημένος που πληρώνει και ας μην έχει μία στην τσέπη του.

Θρίαμβος!

Ζήτω!

Πάμε τώρα για νέες κούπες, για νέες δόξες.

"Στο νέο ιστορικό ρεκόρ του 21,0% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2011 από 14,8% που ήταν το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΣΤΑΤ"

Όλοι ευτυχισμένοι: Πασόκ, νδ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ, όλος ο εκλεκτός κόσμος δηλώνει παρών στο όργιο κομμωτικής τέχνης των μπαρμπέρηδων-δανειστών, όλοι εκτός του θύματος, του κουρεμένου φυσικά. 

Ακούσατε τι έλεγε επί τούτου στην μάζωξη της μούχλας του εθνικού συμβούλιου του πασόκ ο βάτραχος με καμπούρα, Βενιζέλος, αυτός ο αποκρουστικός άνθρωπος που παρασιτεί κοντά σαράντα χρόνια εις βάρος του λαού; Κούρεμα, μμμμ, προφέρεις την λέξη και ο στόμας σου γεμίζει μέλι!

Οι κοπρίτες της πασοκικής ΕΡΤ (αλλά και οι κοπρίτες των άλλων τηλεϋπονόμων) κάνανε τούμπες από κουρεματική αγαλλίαση και μόνο που δεν ανακοίνωσαν ότι αυτή τη χρονιά η Ανάσταση θα γιορταστεί εκτάκτως πριν από το Πάσχα. 

"Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 299.862 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (αύξηση 40,9%) και κατά 3.920 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (αύξηση 0,38%) και ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα"

Χυθήκανε στο παλαμάκι οι παρακμιακοί του πασόκ, τα παλιοτόμαρα του εθνικού συμβουλίου της πανούκλας. Θρίαμβος λένε, να μην αφήνεις τον χρεωκοπημένο να χρεωκοπήσει και να τον υποχρεώνεις να ρευστοποιεί γιά τις ανάγκες της ντόπιας και ξένης μαρμάγκας το μοναδικό που του απόμεινε: Το αίμα του.

Αλλά και η κόπρος της νέας δημοκρατίας ξεχύθηκε στους δρόμους να πανηγυρίσει το κομμωτικό γεγονός: Ζήτω και χωρίς εμάς δεν θα κουρεύανε ούτε πρόβατα και φέρτε μας στις εκλογές την αυτοδυναμία να της δείξουμε πως πλέκει η Σβετλάνα από το Κίεβο της πλεξούδες της.

"Τον ίδιο μήνα, οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 334.445 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (μείωση 7,9%) και κατά 1.950 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 0,05%) και εκτιμάται ότι διαμορφώθηκαν σε 3.899.319 άτομα"

Εμείς;

Εμείς δεν υπάρχουμε καν, σβήσαμε από τον χάρτη. Το μόνο που δείχνει να απασχολεί τελευταία τον γίγαντα λαό είναι το ντέρμπυ της πατάτας. Οι μεν υπέρ, οι όχι και τόσο υπέρ, αν όχι κατά. Κουρεμένα γίδια οι ήρωες Νεοέλληνες αλλά κάτι μου λέει ότι στις επερχόμενες εκλογές θα θυμηθούνε την παλιά τους ιδιότητα και θα τρέξουν πάλι πίσω από πασόκ και νδ σαν πρόβατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου