16/3/12

ΝΔ: Η Αριστερά μας κατάστρεψε!

 http://static01.aek365.com/uploads/articles/8732f827ac3c430be6247f71c8668137_84170.jpg


Υποσχόταν πλοκή της άρκτου και όποιος αντέξει: Μία απίστευτα δραματική ιστορία αγάπης και εγκλήματος, γεμάτη βία, μυστήριο και ανθρώπινο πόνο. Μόνο για γερά νεύρα!

Τι να έκανες, πλέρωνες σα μαλάκας το εισητήριο και μπούκαρες όμορφος κι΄ωραίος στην σκοτεινή αίθουσα. Αρχίζει το φιλμ, ένας βάλτος γεμάτος ομίχλη φέγγει μέσα στο κατασκόταδο, αλλά μη σκεφτείτε τώρα τίποτα εξωγήινο ή μεταφυσικό, δεν φέγγει από μόνος του ο άνθρωπος, απλά τούχουνε χώσει τον προβολέα της αρκούδας, ε τι να έκανε, έφεγγε, έτσι θα έφεγγα κι΄εγώ!

Ξαφνικά κάνει την εμφάνισή της μία πανικοβολημένη πλούσια σύζυγος χωρίς σουτιέν! Βασικά εσύ σαν θεατής δεν έχεις ιδέα ότι είναι πλούσια σύζυγος. Εσύ την ακούς να σκούζει "βοήθεια, με κυνηγάει βιαστής αγνώστων λοιπών στοιχείων", άρα πανικοβολημένη η κυρία. Ή είδατε εσείς μια να φωνάζει βοήθεια και να τρέχει ξυπόλυτη στους βάλτους και να της καλπάζει πάνω κάτω το στήθος, αφού γιά δραματικούς λόγους της έχει αφαιρεθεί προσωρινά το δικαίωμα της στηθοδεσμοφορίας και να μην είναι τουλάστιχον πανικοβολημένη;

Και που ξέρουμε ότι είναι πλούσια και παντρεμένη; Έλα ντε! 

Να μη πολυλογώ, ούτε καλά καλά να δούμε το βυζί προλάβαμε, σκοτάδι είπαμε, ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος, σσσσστ αφαφαφαχτύπ γκουπ, όπως δηλαδή κάνει ένα στιλέτο που σκίζει την νυχτερινή γαλήνη των βάλτων! Ούτε κιχ έβγαλε η κυρία! Την παίρνει κάπου μεταξύ ακρωμιοκλειδικής και κορακοκλειδικής αρθρώσεως, μπορεί όμως και ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς και πάρτηνα χάμου την κομπάρσα! Τι να κάνεις, γι΄αυτό λένε "μη τα παίρνεις κατάκαρδα", τι νομίζετε;

Όλα αυτά στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα του φιλμ! Λες, ρε πούστη μου άμα συνεχίσει έτσι, την γλυτώνουμε δεν την γλυτώνουμε και εμείς οι θεατές. Τελικά εκεί κάνει την εμφάνισή του ο Βρασίδας Καλιγουλίδης, υπαστυνόμος από τα Φιλιατρά, όχι από μέσα όμως, παιδαράς. Περικυκλώνει που λέτε τον τόπο του εγκλήματος και ανακαλύπτει τα εξής αντικείμενα:

Ένα αντρικό άσπρο παπούτσι που είχε γίνει μαύρο από τον βάλτο. Το νουμεράκι του; 47.

Ένα στιλέτο ιταλικής κατασκευής μάρκας "kesyvroutte" κάργα αντρικά δαχτυλικά αποτυπώματα.

Την αστυνομική ταυτότητα του θύματος, οπότε μόνο ένας τύπος που τον είχε πάρει και ροχάλιζε δεν έμαθε, ότι η πισωχτυπημένη ασούτιενη κυρά ήταν η κυρία Χτούλα* Πολύζου-Αναστενάρη, έγγαμη με τον Μάκη-Ιωσήφ Αναστενάρη, μεγαλοεπειχειρηματία κάρβουνου από την Άνω Λάρισα Βοιωτίας. Τι, δεν υπάρχει άνω Λάρισα Βοιωτίας; Ε τότε από την κάτω ρε παιδιά!

* Χτούλα, από το Πηδηχτούλα. ΥΓ: Η γιαγιά της Χτούλας λεγόταν Μαρία, αλλά σύχναζε όταν ήταν νέα κάθε βράδυ στη Συγγρού.

Ακόμα βρέθηκε ένα χρυσό δόντι με τα αρχικά Μ.Ι.Α και μία ακόμα αστυνομική ταυτότητα, αυτή σε αρκετά κακή κατάσταση, κατεστραμένη η φωτογραφία και μισοσβησμένο το όνομα του κατόχου της, τα άλλα στοιχεία θύματα της μανίας του βάλτου.

Το όνομα;

...κης Ιω...φ Ανα...ρης, άντε να βγάλεις άκρη!

Ο υπαστυνόμος Καλιγουλίδης ήταν φτιαχμένος γιά διελεύκανση μυστηρίων! Τι κάνει λέτε ο κερατάς; Βουτάει μιά μπε εμ βε (δικιά του, ξένη, άγνωστο) και πάει γκαζωτός στην έπαυλη του σύζυγου της νεκρής, κάπου στα Εξάρχεια. Βαράει το κουδούνι της πόρτας και πριν προλάβει ούτε το πιστόλι του να τραβήξει, ανοίγει ένας απίστευτος τύπος που του έλειπε το μπροστινό δόντι και το αριστερό παπούτσι! Ο τύπος δεν κώλωσε όμως: Ξέρω κύριε αστυνόμε ότι δεν σας πείθω ως ανθρώπινο ον, αλλά χθες βράδυ δεν πήγα, τονίζω ΔΕΝ πήγα στον βάλτο, λέει στο εμβρόντητο όργανο της τάξης.

Εκεί ακριβώς μπουκάρουν καμμιά δεκαπενταριά τύποι και δείχνουν με το δάχτυλο τον συζυγοκτόνο: Να αυτός είναι ο δολοφόνος, φωνάζουν οι τύποι σαν παλαβοί, τον είδαμε με τα μάτια μας καθώς περνάγαμε εντελώς τυχαία από εκεί!

Λες τώρα εσύ: Μα είναι δυνατόν να έχουν πιάσει σε τρία λεπτά, τον πούστη τον φονιά; Τι θα κάνουνε την επόμενη μιάμιση ώρα; Θα μπαινοβγαίνουνε στην νέα δημοκρατία, να περνάει η ώρα, όπως οι πέντε σήμερα; Και εδώ φτάνουμε εκεί που θέλαμε να πάμε! Που θέλαμε να πάμε; Στον ήρωα τον Σαμαρά, που αλλού;

Να σας πω κάτι προσωπικό πρώτα. Εγώ δεν είμαι αγαθός να τα χάφτω όλα σαν και σας! Ακούστε μεν. Δε δεν έχει! Μπορεί να τα ψιλοχώνω στα πασόκια και στα νουδούλια, αλλά κατά ύψος δεν τα πολυπιστεύω αυτά που τους προσάπτουν όλοι οι άλλοι. Μα είναι δυνατόν, λέω, να είναι αυτοί οι δύο ένοχοι γιά τα πάντα; Δηλαδή επειδή έτυχε να μας έχουν κυβερνήσει μόνο αυτοί, πρέπει σώνει και καλά να είναι αυτοί οι δράστες; Αν δεν είχαν καταλάβει το δημόσιο και αν δεν έλεγχαν τα συνδικάτα, θα λέγαμε τα ίδια; Ποσώς!

Δεν μπορεί βράχε, λέω, κάποιον λάκκο έχει ο βάλτος, δεν μπορεί να ευθύνονται τα ευκόλως εννοούμενα, δεν μπορεί να είναι τα πράγματα τόσο απλά και νάναι ο κύριος Αναστενάρης ο δολοφόνος. Το σκέφτομαι εδώ και μήνοι αυτό: Φαίνεται μεν νάναι πασόκος και νουδάς αυτός που έκανε τις λαδιές, αλλά δεν είναι μαλάκω η αλήθεια να τα χάφτει όλα επειδή έτσι φαίνονται, πίσω έχει η αγελάδα που λένε την ουρά. Και εδώ ακριβώς παρατάει ο Σαμαράς την άμυνα και πετάει μιά κόντρα από τα πλάγια, να σου πέφτει με ένα ταψάκι μπακλαβάδες το ζάκχαρο!

Άκου ρε!

Μαλάκα θεατή, λέει, κάτσε να σου χώσω τώρα μιά ωραία ιστορία φρίκης, που καθόσουνα τόσο καιρό και πίστευες ότι σου σερβίριζε η προπαγάνδα της Αλέκας και του Αλέξη. Κάτσε μαλάκα να σου πω ένα παραμυθάκι γιά κάτι δήθεν ιερά μοσχάρια, που στην πραγματικότητα ήταν κόμματα της Αριστεράς.

Και κάθεται ο Σαμαράς κάτω, μας βουτάει, και ποιός είδε τον αυτιά και δεν φοβήθηκε! Το και το. Το σενάριο είχε μπροστάντζα πασόκ και νδ γιά μπαμπούλα και κακό, αλλά καθήστε ρε και δείτε όλο το έργο μέχρι τέλος, ζεβζέκια! Γιατί πολλοί τον κύριο Αναστενάρη μίσησαν, τον αληθινό δολοφόνο όμως ουδείς. Το ρητό χάνει από κάπου νομίζω, ας είναι...

Ο δολοφόνος στα φιλμ και στις ιστορίες καταστροφής λαών εμφανίζεται μόνο στο τέλος. Και είναι αυτός που είχε τριανταπέντε άλλοθι και ολόλευκα αγγελικά φτερά: Το στάνταρ φαβορί της αθωότητας. Ο υπεράνω κάθε αμφιβολίας! Ποιός; Μα ο Κουκουές και ο Συνασπισμάκιας!

Και γαμώ τα σενάρια ο Σαμαράς!

Ποιός ευθύνεται γιά την καταστροφή της οικονομίας, τα λουκέτα και την ανεργία; Όχι ο κύριος Αναστενάρης αγαθοί! Οι ΚΚΕ και ΣΥΝ!


"...Η Αριστερά εξανάγκασε με στοχευμένες κινητοποιήσεις και μαξιμαλιστικές θέσεις μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις να βάλουν «λουκέτο», καταδικάζοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους..."

Ποιός σκότωσε με ένα στιλέτο πισώπλατα τις επενδύσεις και άφησε έναν αθώο σύζυγο να βολοδέρνει με την δικαιοσύνη; Η Αριστερά φυσικά!

"....Ακύρωσε επενδυτικές δραστηριότητες, έδιωξε επενδυτές και δημιούργησε σε παγκόσμιο επίπεδο την εικόνα μιας χώρας εχθρικής στις επενδύσεις λόγω των «κοινωνικών» αντιδράσεων, που υποδαύλιζε..."

Ποιός ευθύνεται γιά την μιζέρια των ναυπηγείων, τα χάλια του τουρισμού, τη συρρίκνωση του εμπορίου, την μετανάστευση των νέων και γενικά γιά όλα τα κακώς έχοντα της χώρας μας, που την οδήγησαν στον γκρεμό; Ξυπνήστε! Ένας είναι ο δράστης: Η Αριστερά!

Η Αριστερά που...

"...ευθύνεται για την κατάρρευση του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου.

καθοδήγησε διαμαρτυρίες που πλήγωσαν καίρια τον τουριστικό τομέα.

έδωσε τη χαριστική βολή, στην εμπορική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

υποστήριξε κάθε παράλογο και αντικοινωνικό προνόμιο που επεδίωξε η οποιαδήποτε συντεχνία.

εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της μετανάστευσης των νέων.

επέτρεψε, δίνοντας ιδεολογικό άλλοθι, και σε μερικές περιπτώσεις από κάποια τμήματα της Αριστεράς και πολιτική κάλυψη, στους «γνωστούς αγνώστους», κουκουλοφόρους ή μη, να καταστρέφουν.

υπερασπίστηκε και συνεχίζει να υπερασπίζεται ως σήμερα, το δικαίωμα συμμοριών, με ιδεολογικό ή μη περίβλημα, να χρησιμοποιούν τους πανεπιστημιακούς χώρους ως άσυλο της εγκληματικής δραστηριότητάς τους.

καθοδήγησε για χρόνια καταλήψεις σχολείων.

αντιτάχθηκε σε οποιοδήποτε μέτρο περιορισμού της λαθρομετανάστευσης, και της γενικευμένης ανομίας σε αστικές περιοχές που έχουν μετατραπεί σε γκέτο.

συντάχθηκε και προώθησε κάθε ιδεολόγημα το οποίο στόχευε στην υπονόμευση της ελληνικής ταυτότητας, στην αρνητική αναθεώρηση της ελληνικής ιστορίας, στην ενότητα του ελληνικού λαού..."

Και γαμώ τους προβολείς, η λογική του Σαμαρά! Σου λέει, τι γουστάρει να ακούει ο μαλάκας που με ψηφίζει; Μαλακίες! Ε, ας του χώσω μερικές, νάχει να πορεύεται τότε.

Διαπλεκόμενοι; Η Αριστερά.
Διεφθαρμένοι; Η Αριστερά.
Μίζα; Όλη στην Αριστερά.
Σκάνδαλα; Η Αριστερά.
Μπουρδέλλο Δημοσίου; Η Αριστερά.
ΔΕΚΟ; Μόνο η Αριστερά.
Συντεχνίες; Η Αριστερά.
Καθηγητές πανεπιστημίων στα 23 τους; Μόνο οι Αριστεροί.

Αυτές είναι διαχρονικές αλήθειες και ανοίξετε επιτέλους τα στραβά σας, αγαθοί. Τώρα πως κολλάνε όλα αυτά με το αλύπητο κράξιμο του δικομματικού...Αγγέλου από τον σιχτιρισμένο πολίτη, αυτό είναι...άλλο σενάριο. Ένα σενάριο για τον ύπνο του δικαίου του ελληνικού λαού, που αντί να πιάσει και να τσακίσει τον υπεύθυνο της καταστροφής, τα κομμούνια, δίνει ρέστα στην κατακραυγή της αθωότητας και στην σπίλωση της νουδοπασοκικής παρθενίας.

Τι να εννοούσε ο Μηλιώκας με εκείνο το "να δεις που κάποτε, θα μας πούνε και μαλάκες";

1 σχόλιο:

  1. Μια καλή απάντηση στον κ.Σαμαρά, εδώ (http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=675347) από τον Θ.Κρατερό στην "Αυγή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή