29/4/12

Αυτοδυναμία και ο Βενιζέλος! Αναμένεται εντός ολίγου και η ανακοίνωση αυτοδυναμίας της Ένωσης Κεντρώων του αγωνιστή Λεβέντη

http://www.viceland.com/blogs/de/files/2009/10/masturbating-sign.jpg


Συντονίστηκε τελικά και ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά: Και ο σοσιαλισμός παράτησε τα περί συνουσ...εεεε συνεργασίας και δήλωσε ότι την βρίσκει καλύτερα...μόνος του. Αυτοδυναμία και ο στόχος του πασόκ λοιπόν, τι να τον κάνεις τον άλλονε, άμα δεν σε αφήνει ποτέ μονάχο η χούφτα σου;

Η πρόταση όμως να στηθούν σε ειδικά εκλογικά κέντρα, masturbatorium κατά το...αγγλικό δίκαιο, εξτρά κάλπες γιά τους ένθερμους βιτσιόζους του δικομματισμού (καμαράκι με παραβάν μέχρι κάτω) απορρίφθηκε από την τρόϊκα ως πολυέξοδο. Ο καλός ο μαλάκας στην στενή καμπίνα φαίνεται, φαίνεται να δήλωσε σχετικά ο υπεύθυνος της κατοχικής στήριξης, Πωλ Τόμσεν.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Playboy, πως είναι πολυέξοδο το μέτρο, αφού τα 99,9% των ψηφοφόρων του πασόκ είναι από 70 και πάνω και κατά συνέπεια ανίκανοι να φέρουν εις πέραν τέτοιο βαρβάτο...εκλογικό δικαίωμα, ο άνθρωπος των τοκογλύφων απάντησε σε σχεδόν άπταιστα γκρήκλις (που δεν αρέσουν και σε κάποιες ψυχές, αλλά τι να κάνουμε;): Ke ton Viagra pou xriazonte gia dini psifo, den nomizete oti poli xrimatos kostizume?


2 σχόλια:

  1. Μην το λες ...
    (για τον ... Λεβέντη μιλά)

    Ήρθε προχθές κατά τα μέρη μας και κυκλοφορούσε μια εφημερίδα του, που έγραφε ότι μυστικό γκάλοπ της Γερμανίας του έδινε ... 4% !!!!!

    Οπότε, γιατί να μην θέλει ... αυτοδύναμη κυβέρνηση ο χοντρός ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή