23/4/12

Σαμαράς: Ψηφίστε με και μέχρι Μουντιάλ παίρνουμε σε μερικά χρόνιαhttp://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/10519.jpg

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Papandreou-Areos091001.jpg


http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2011/01/papandreou_Andreas2.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_QTkuObcJ1bY/S9-nx3lxFWI/AAAAAAAAAC0/UBMVk_4eymQ/s1600/simitis_george.jpg

 http://2.bp.blogspot.com/-OFrg-kgt5hw/Ta6NXWeqgOI/AAAAAAAAQAk/U-pfN4Vn8ak/s1600/mhtsotakis.jpg

Τον πάω τελικά τον Σαμαρά! Πως να μην τον πάω ρε παιδιά, αφού βγήκε χτες και είπε ότι θα το σηκώσουμε το ευλογημένο; Ναι, το είπε! Σε πέντε έως εφτά χρόνια λέει! Μα το κλάξον, αν δεν πιστεύετε! Ήταν στο Ζάππειο και έλεγε τα γνωστά περί Ζάππειο ένα, Ζάππειο δύο, Ζάππειο τρία πουλάκια κάθονται, τα όμορφα της νέας δημοκρατίας δηλαδή, να πέφτει του Ζάππα η πυτιρίδα από το ψέμμα και ας είναι πλέον ο άνθρωπος μόνο άγαλμα!http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/article1740277.ece/BINARY/w660/venizelosmilonas.jpg

Πρωταθλητές στην ανάπτυξη σε περίπου μια δεκαετία λέει ότι θάμαστε ο Σαμαράς, τι δηλαδή να πει, ότι θα πέσουμε χάμου και θα στραμπουλήξουμε το πόδι μας; Πρωθυπουργός θέλει να γίνει ο αυτιάς, όχι Κασσάνδρα ή μέντιουμ.

Για να γίνουμε όμως πρωταθλητές, πρέπει να αναλάβει προπονητής ο ίδιος, λυπάται αλλά δεν γίνεται με άλλονε, λέει. Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι η "δοξάστε με". Να την παρουσιάσουμε με λίγα λόγια.

1) Βγαίνεις μπροστά από τον εχθρό, ο οποίος τώρα γίνεται ξαφνικά φίλος σου και μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας πάλι εχθρός σου, για τον λαό ο λόγος, και του τάζεις νίκη με τρία γκολ διαφορά σε κάθε αγώνα. Βγάλτε με κόουτς παιδιά και δεν τους σώζει ούτε βροχή, δεν θα προλαβαίνουμε να σηκώνουμε κούπες!  

2) Θα σας μικρύνω το τέρμα σας, να μη βρίσκουν στόχο οι κακοί!

3) Όσοι σας λένε, ότι θα σας τα δώσουμε "Τσοβόλα όλα" ψεύδονται: Εμείς θα σας δώσουμε πολύ τσοβολότερα!

4) Σηκώνεις τα χέρια ψηλά για να δείξεις το σύστημα που θα ακολουθήσει στην επόμενη επίθεση η ομάδα, συνήθως το σύστημα δέκα, ή dio moutzes όπως λέγεται στην προπονητική.

5) Φτάνουν αυτά τα τέσσερα, δεν έχει πέντε.

Η τακτική είναι δοκιμασμένη και παρέχει τρομερές ευκολίες πραγματοποίησης! Όλοι οι προηγούμενοι προπονητές έτσι κατάφεραν να μας βγάλουν πρωταθλητές. Με τον ίδιο τρόπο! Από τον Αντρίκο μέχρι τον γιόκα του τον Παπαπαπάρα!

Μα πως καταφέρνουμε και βρίσκουμε πάντα τον προπονητή που μας ταιριάζει και έχουμε σαρώσει όλες τις κούπες ρε σεις; Αυτή τη φορά όμως το πρωτάθλημα δεν θάναι περίπατος. Θα νικήσουμε τους Γερμανούς, αλλά δεν θα υπάρχουν χέρια για να μας χειροκροτήσουνε, έλεγε κάποτε ο Ουΐσντον Τσώρτσιλ. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με το πρωτάθλημα που θα πάρουμε σε 5-7 xρόνια: Θα το σηκώσουμε το γαμημένο, και όσοι δεν έχουν πεθάνει από την πείνα, δεν έχουν μεταναστεύσει ή αυτοκτονήσει, θα παρευρεθούν στην φιέστα της απονομής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου