10/4/12

Πήρε...Messi ο λα.ο.ς!

http://2.bp.blogspot.com/-XZ_Erd--gIw/TvtKKy_TdRI/AAAAAAAAB6w/eHo0SlkFUT4/s1600/paraga.jpg

Ο πιο καλός μάνατζερ ταλέντων η παράγκα της ΕΡΤ!

Τους είχαμε κάθε μέρα στο κρατικό γυαλί της ΕΡΤ μαζί με το αλλοίθωρο τηλελαμόγιο του πασόκ, την καρασιδερωμένη Έλλη Στάη, τους αξιότιμους κυρίους κυρίους Καψή και Κύρτσο. Σκοινί κορδόνι δηλαδή! Κάθε μέρα, ακλόνητα στάνταρ της...πληροφόρησης! Μόνιμη πηγή ...σοφίας και αλήθειας οι άνθρωποι που διάλλεξε γιά την χειραγώγηση και παραπληροφόρηση του κοσμάκη ο πρασινάνθρωπος και αφεντικό της δικομματικής κρατική τηλεόρασης, Λάμπης Ταγματασφαλίτης.

Τον φάγαμε θέλαμε δεν θέλαμε τον Καψή στη μάπα, μέχρι που ανακάλυψε το μεγάλο του ταλέντο η συγκυβέρνηση της τρόϊκας και τον μάζεψε ο Παπατράπεζας να κάνει τον παρλαπίπα Τύπου και τον ξεφορτωθήκαμε. Τώρα ήρθε η σειρά του Κύρτσου να πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα, το λέγαμε ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν πάνε ποτέ χαμένα.

Μεταγραφή και ο Κύρτσος λοιπόν, το κώμα του Καρατζαφέρη αυτή τη φορά ο ευγενής σύλλογος που δέχτηκε στις αγκάλες του το εκθαμβωτικό αυτό αστέρι της δημοσιογραφίας, και σ΄ανώτερα! Και επειδή δεν πάει το ένα από τα δύο εκλεκτά παιδιά να γίνεται υπέυθυνος τύπου και ο άλλος σκέτο μέλος, τον προορίζει και τούτονα τον επιστήμονα για υπεύθυνο τύπου το φασισταριό!

Άντε να δούμε ποιός από τους "εκλεκτούς μόνιμους προσκεκλημένους" της ξεσκισμένης ΕΡΤ θα κάνει σε λίγο καριέρα σαν υπεύθυνος τύπου της χρυσής αυγής...

3 σχόλια:

  1. Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;
    *
    Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
    Προσέξτε:
    «...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
    (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).
    *
    Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
    Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που λες ο Κύρτσο όπως κι ο Τράγκας, ήθελαν να πάνε εκπρόσωποι τύπου στη ΝΔ !

    Επειδή αυτή δεν τους πήρε, ψάχνουν ... διαμέρισμα στην γνωστή ... πολυκατοικία να ... κουρνιάσουν !!!

    Έ, ο ένας βρήκε !!!
    Έ, ρε γέλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή