13/5/12

...και στο τέλος χαμένος είναι πάντα ο κλόουν!

http://katalog.gildeclowns.de/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/i/m/image_370.gif

Όλα έχουν κάποτε ένα τέλος, ακόμα και τα μπλογκς. Πως γίνεται αυτή η...κατάφωρη αδικία και κλείνουν μπλογκς ενώ η γη ακόμα γυρίζει; Ίσως να μη πάρουμε απάντηση τις επόμενες πέντε-έξη μέρες. Θα το αντέξουμε, λέτε;

Στο ζουμί, βραχόκηπε, μη μας κρατάς σε αγωνία, φωνάζουν οι χιλιάδες αναγνώστες, οι οποίοι όμως από ευγένεια δεν ολοκληρώνουν την πρόταση (μη μας κρατάς σε αγωνία και είχαμε μιά σκασΐλα...).

Εντάξει, μη βαράτε!

Ο βραχόκηπος έκλεισε τον κύκλο του, και τα τετράγωνά του, και τους κύβους του, και σας λέει γειά. Αρκετά σας ζάλισε με τα περίπου 2.500 ποστ του, τις μονομανίες του και τα κολλήματά του. Τελείωσαν λοιπόν τα βραχάκια και έφτασε ο καιρός να φυτρώσει στον κηπάκο χορταράκι από μόνο του, άντε και καμμιά αλανιάρα παπαρουνίτσα.

Πως έτσι; Τι να πω, φοριέται πολύ φέτος η αποχώρηση. Πάντα υπάρχουν λόγοι. Οι δικοί μου; Να, κάποτε βλέπεις να ξεπετάγεται από το στήθος σου μιά χερούκλα, να, ας πούμε το ξερό της καρδιάς σου, και αρχίζει να χτυπάει με τον δείκτη επίμονα στο κούτελο, την πόρτα του μυαλού σου: Τοκ, τοκ, τοκ, ξύπνα!

Ή ήταν ανάποδα; Από το μυαλό η χερούκλα, και να βουτάει την καρδιά έτσι, να έτσι, και να της λέει: Κούλαρε επιτέλους λιγάκι ρε συ μηχανή!

Ανατομικές αοριστολογίες, θα πείτε. Ε πέστε!

Ίσως να υπάρχουν πιό χειροπιαστοί λόγοι. Φερ΄ ειπείν, να στρέφεις τα μάτια σου να χαρείς το ηλιοβασίλεμα και αυτό να αναδύει...βαρβατίλα. Ή να κάνεις μιά βουτιά στα κρυστάλλινα νερά μιάς μαγικής παραλίας, να δροσιστείς, και να περνάει μια οτομοτρίς και να σε πατάει. Ή απλά η βεβαιότητα ότι η βαρβαρότητα είναι σαφώς ισχυρότερη του χαμόγελου.

Τελικά κατάλαβα ότι αυτό που ταράζει την ηρεμία και την γαλήνη της...ερήμου, είναι μονάχα η φωνή του...βοώντος εν αυτή και ότι, κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς. Τέλος το πολιτικό μπλόκινγκ λοιπόν, τουλάστιχον το αμιγές πολιτικό μπλόκινγκ, (να κρατάμε και καμμιά πισινή, να μην την πάθουμε όπως εκείνη η "έξυπνη" ναυαγός σε ακατοίκητο και ερημικό νησί του ωκεανού, ξέχασα και ποιανού ωκεανού, αν το θυμηθώ σας το λέω, που αφού έκοψε σε μιά κρίση ζήλιας τα...πως τα λένε είπαμε, τα αυτά του ντε, ναι του άντρα της καλέ, καθώς αυτός κοιμόταν, τόσο βαθύς ύπνος το βόδι, και μετά το μετάνοιωσε και βρόνταγε το κεφάλι της σε ένα βολικό βράχο της παραλίας, και αχ τι έκανα η βλαμένη, αυτά βρήκα να κόψω, και τώρα τι κάνουμε;), ότι είχα να πω-το είπα, ότι μπανανόφλουδα υπήρχε να πατήσω, την πάτησα. Και σιγά την απώλεια τώρα. Από τέτοια μπλοκ όσα θέλετε στο διαδίκτυο.

Και θα κλείσω με μία κινέζικη παροιμία, ή τουλάχιστον με κάτι κινέζικο που μπορεί να μην έχει καμμία σχέση με παροιμία, αλλά είναι ιδιαίτερα ντεκορατίφ...

不過,當然是一個中國諺語!的確非常好看可持續發展與開發谷歌翻譯,你說


Φιλιά, 

Βράχος



ΥΓ: Δεν αληθεύει ότι θα γίνει στα Προπύλαια εκδήλωση διαμαρτυρίας, στην διάρκεια της οποίας θα κόψουν οι Groupies από απόγνωση μαζικά φλέβα. Παραμύθια...




9 σχόλια:

  1. αγαπητέ Βραχόκηπε,
    δεν γνώριζα την ύπαρξη του blog σου, το οποίο πρώτη φορά έμαθα μέσω ανάρτησης που έκανες στο e-globbing.
    Γνώμη μου είναι να το ξανασκεφτείς και να παραμείνεις μάχιμος στις ηλεκτρονικές επάλξεις.
    Μη παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις που δεν βοηθάνε την θετικότητα.

    Taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΤΩ ΚΑΚΩ ΤΟ ΚΑΚΟΝ ΙΩ

    Ηρόδοτος

    υ.γ.: Ξανασκέψου το. Πάντα είναι καλύτερες οι δεύτερες σκέψεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Φάρε, πιστεύω ότι ο Ηρόδοτος δεν θα με...διέγραφε από το ΓΛΟΜΠROLL του, αν είχε. Λες να έχω και σαν άνθρωπος την ίδια κατάληξη στο πολιτικό σύστημα που παλεύουμε να χτίσουμε στο ξύπνιο και στον ύπνο μας; Είναι η απάντηση που καλείται να "υποστεί" ερήμην του ο κάθε σύντροφος που τολμάει να δηλώνει δικαίωμα γνώμης; Όχι, έτσι δεν οικοδομείται το Φως φίλε Φάρε. Μόνο σκοτάδι...

      Διαγραφή
  3. Και γω φίλε έμαθα το μπλογκ σου από το globbing.

    Να πω την αλήθεια, ήταν από τις καλύτερες που έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο site. Η δικιά σου και μερικές του Δελάρζ(που αποτι βλέπω έχει σταματήσει να γράφει).

    Όσο για την αντιμετώπιση του άρθρου σου τι να πω; Τέτοια ντροπή λίγες φορές νοιώθω όταν διαβάζω αντιπαραθέσεις στα μπλογκς. Κομμουνιστές δήθεν με κανιβαλική διάθεση και την τήβεννο του εισαγελλέα να καταδιώκουν οποιαδήποτε διαφορετική φωνή...

    Τέλος πάντων. Μην το βάζεις κάτω συνέχισε...Εγώ δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω!

    Y.Γ. Αν "κουράστηκες", δώσε μια αναρρωτική στον εαυτό σου. Βλέπω έχεις κάνει κοντά 400 αναρτήσεις το 2012! Εγώ στο δικό μου "μαγαζί" μόλις 10 για το '12... Κούλαρε λίγο και ξαναέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βραχοκηπος

    Μια ..αναρρωτικη σου δινουμε οπως ειπαν οι προηγουμενοι και μετα και παλι στις επαλξεις! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται πως θα γυρίσεις πάλι...

    Δεν γίνεται να μην γυρίσεις πάλι...

    Καμιά φορά όταν βάζουμε στόχους υψηλούς και δεν τους πετυχαίνουμε απογοητευόμαστε και κατηγορούμε τον εαυτό μας .

    Είμαστε άνθρωποι (ακόμα) και όσο είμαστε (ακόμα) άνθρωποι τα συναισθήματα μας θα προσπερνάνε την λογική μας.

    Θα λυγίζουμε, θα πέφτουμε κάτω, αλλά θα ξανασηκωνόμαστε όσο κρατούν οι δυνάμεις μας.Και σένα κρατάνε ακόμα οι δυνάμεις σου μια χαρά, βράχος είσαι σου λέω !

    Και αν είπες καμιά κουβέντα παραπάνω και αν άκουσες και καμιά κουβέντα παραπάνω ήταν ανθρώπινο.

    Πικράθηκες ,πίκρανες , δεν έχει σημασία, μέσα σου ξέρεις ποιο είναι ο αγώνας ο καλός και ο δίκαιος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω πάλι λέω να μην φύγεις...Και αν φυγεις απο το πολιτικό, να μεινεις στο σατιρικο και το χιουμοριστικό γιατι εχεις απίθανη πέννα.

    Αμα ντε και σωνει το αποφασισες να φυγεις, να σφαξουμε κανα αρνι και να κανουμε και κανα τρελλό πανγκίρ με ανθρωποθυσίες (θα διαλέξουμε πολιτικούς μην ανησυχεις!) ώστε να γινει λιγο rituel de passage η κατασταση. θα στο κανονισω και για τις groupies.

    Αλλά εγω πάλι λέω να μην φύγεις... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με τους προλαλήσαντες ! Κάνε μια διακοπή και.... "ξανα προς τη δοξα τραβά " :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω πως σε τέτοιες δύσκολες μέρες καλό είναι να μας ενδιαφέρει ο δημόσιος λόγος για τα προβλήματα που μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή