7/6/12

Στου Κασιδιάρη το κεφάλι μάθαμε τι πάει να πει Λαϊκή Εντολή

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20120513/low/assets_LARGE_t_420_54063082.JPG

Από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


"...ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό.

2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ’ αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι’ ενός νέου τύπου ανθρώπου.

3) Δέχομαι τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία μου και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών...."


Ηλίας Κασιδιάρης
βουλευτής της Χρυσής Αυγής 

Ε ρε σκηνές απαράμιλλου κάλου (στον εγκέφαλο) σήμερα στας τιβάς! Ψηνόταν από καιρό, ήταν μόνο θέμα χρόνου να κάνει κάποτε μπαμ ο Κασίδας, η ωρολογιακή νεοναζιστική  βόμβα της...καλλιτεχνικής σούπερνόβα, Χρυσή Αυγή και το...τζάκοποτ έσπασε σήμερα το πρωί σε πολιτικό τόξο του Αντένα με θύματα την Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ και την Ρένα Δούρου του Σύριζα.

Τα κανάλια (από τα ιδιωτικά μέχρι τα κρατικά και τα τοπικά) σκιζόντουσαν βλέπετε για να εξασφαλίσουν τις ευγενείς υπηρεσίες του αξιαγάπητου χαπάκια εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής, ε ήταν γραφτό να γίνει κάποτε το αναπόφευκτο: Η έκρηξη του Mein Kampf!

Χρυσή Αυγή μας κλώσσαγε χρόνια τώρα με την πολιτική της η αληταρία του πασόκ, γεύση Χρυσής Αυγής στα σαλόνια της παραδοσιακής Δεξιάς και ο Ξεσαμάρωτος με το ψάρεμα στα θολά φασιστικά νερά και την μεταγραφή διάφορων νεοφασιστόκων στην ΝΔ, όπως Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης. Τσίμπησε και ο μαλάκας αλλά κατά τα άλλα γίγαντας λαός και αφού μας τους φόρτωσε με 7% στην καμπούρα μας, ανέλαβαν υπηρεσία τα κανάλια, να τους φορτώνουν σε καθημερινή βάση στα παράθυρα. Ε, θελέστα-παθέστα!

Μα στου κασίδα το κεφάλι πήγαν να μάθουν οι άνθρωποι δημοσιογραφία; Αλλά να πάρουμε, για τους ανθρώπους που είναι αποκομμένοι από το περιβάλλον και την πραγματικότητα και περιμένουν εναγωνίως την πληροφόρηση του βραχόκηπου για να μάθουν τι συμβαίνει γύρω τους, τα πράγματα με τη σειρά.

Το Αντένα θεώρησε απόλυτη δημοσιογραφική ανάγκη και γαμάτο δημοκρατικό ζόρι να καλέσει τον ψυχάκια της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή και να του δώσει μάλιστα θέση δίπλα στην Λιάνα Κανέλλη. Ωραία. Στη συνέχεια άρχισαν κάποτε να χάνουνε το παιχνίδι με τον χρόνο τα ψυχοφάρμακα του ανθρώπου (ένα μισόκιλο σταθεροποιητές διάθεσης συν μισή σακούλα του Βασιλόπουλου αντιψυχωσικά-όχι σακούλα του Λιντλ, αυτοί είναι...ξένοι), που να φτάσουν για μιά ολόκληρη εκπομπή; και το δράμα πήρε την μοιραία του εξέλιξη.

Ανέβηκαν οι τόνοι, άρχισε ο Κασίδας να τιλτάρει, φωνές, κακό, βρισίδι, χαμός! Έβραζε ο άνθρωπος, ρουφιάνε ψυχίατρε που μου έδωσες τόσα φάρμακα χωρίς να κάνεις ούτε ΕST, ούτε την μέθοδο Χαβέλλα ή Vega Expert και μου την πέσανε οι κουφάλες οι παρενέργειες και δεν είναι εδώ η κυρά, να την κάνω τόπι στο ξύλο να στανιάρω, σκεφτότανε προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατηθεί ο μαέστρος όλων των εικαστικών τεχνών και πολλάκις πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ. Μπορείς όμως αν είσαι ψυχοπαθής να κρατηθείς; Μη λέμε τότε μαλακίες!

Η συνέχεια είναι βγαλμένη από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο "Eίμαι Χρυσαυγίτης σημαίνει...". Κάτι λέει η Κανέλλη, κάτι η Δούρου, κάτι στοκάρει ο αρσιβαρίστας σκέψης, ανάβουνε τα αίματα, πάει να πει ο ασθενής στην Δούρου "τον Χριστό σου μωρή ξεκωλιάρα", δεν το λέει τελικά γιατί η δωδεκάδα των Truehope EmpowerPlus που είχε καταπιεί ένα πεντάλεπτο πριν την εκπομπή στεκόταν ακόμα όρθια, βουτάει όμως ένα ποτήρι νερό και της το χύνει στα μούτρα!

Ωχ αμάν! Ξεκινάει που λέτε η μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι’ ενός νέου τύπου ανθρώπου και μάλιστα σύμφωνα με τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την  Εθνικιστική κοσμοθεωρία και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών!

Τα παίρνει στα μούτρα τα νερά η καημένη η Δούρου, αλλά τα παίρνει και η Λιάνα Κανέλλη: Στο κρανίο! Σηκώνεται σαν να την τσίμπησε...οππορτουνισμός, του χώνει του άρρωστου της Χρυσής Αυγής στη μούρη κάτι φωτοτυπίες του "ένα βήμα μπροστά, δύο πίσω" που είχε κάνει για να δώσει στον Παυλόπουλο μήπως και τον συγκινήσει, και τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί πλέον με σκατί χρώμα στην ιστορία. Το χρώμα του νεοναζισμού.

Η συνέχεια μιά άθλια πρόζα: Ο ηρωϊκός απόγονος του Λεωνίδα και επίδοξος σωτήρας της πατρίδας από όλα της τα δεινά, Κασιδιάρης, και γαμώ τα παιδιά, λεβέντης, μάγκας, βαρύς και ασήκωτος, βουλευτής του Έθνους και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, σηκώνεται ατρόμητος και αψηφώντας παντελώς τον θανάσιμο κίνδυνο που καραδοκούσε από μιά γυναίκα που θα μπορούσε να είναι και μητέρα του, την αρχίζει στις μπουνιές!

Ναι, γροθιές! Μία, δύο, τρεις, τέσσερεις, όσες προλάβαμε να δούμε πριν την "σκαπουλάρει" η κάμερα του Αντένα δειλά για έκτακτες...διαφημίσεις! Ακριβώς δεν μπορούμε να πούμε σε τι οφείλεται το...έργο τέχνης του νεοναζί ψυχοπαθή. Μπορεί να είναι κληρονομικό, να οφείλεται σε κάποια οργανική εγκεφαλική νόσο ή στην κατανάλωση ορισμένων ουσιών, σε στρεσογόνα γεγονότα ή σε ψυχική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική κακοποίηση. 

Τα σκυλάδικα της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ έσπευσαν να καταδικάσουν για το θεαθήναι την ενέργεια του καθηκιού του ναζιστικού κόμματος που γιγάντωσε με την δική τους συνδρομή. Δεν γνωρίζουμε αν ο πολιτικός απατεώνας Σαμαράς προέτρεψε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να εγκαταλείψουν το κόμμα τους και να ενσωματωθούν στην γαλάζια καλή εθνικιστική παράταξη όπως οι συνάδελφοί τους του ΛΑ.ΟΣ

Το ΚΚΕ καταδίκασε φυσικά την απίστευτη αυτή ενέργεια και κάλεσε τους νέους και τους συνταξιούχους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να την εγκαταλείψουν και να ψηφίσουν...ΚΚΕ! Τόσο μικρή απόσταση υπάρχει ανάμεσα στις δύο αποφάσεις; αναρωτιέται ο αιρετικός βραχόκηπος, που θα προτιμούσε να τους δει στον διάολο και ακόμα πιό μακριά, αντί εκεί που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ θέση: Στο κόμμα της εργατικής τάξης, της διεθνούς αλληλεγγύης και του διεθνισμού.

Ο Σύριζα έκανε σωστά λόγο για εγκληματική οργάνωση, αλλά απέφυγε να πει οτιδήποτε για την κοτέ αντίδραση της κυρίας Ρένας Δούρου, η οποία καθόταν και έβλεπε τον πίθηκο να βαράει την Κανέλλη, που καθάριζε για λογαριασμό της, αντί να σηκωθεί και να του την πέσει μαζί της.

Τελειώνω με το εξής: Όσο δεν λέει η πολιτεία να απαντήσει στην Χρυσή Αυγή με το μοναδικό ενδεδειγμένο τρόπο, την απαγόρευσή της ως εγκληματική συμμορία, οι αντιφασίστες της χώρας οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού την νεοναζιστική απειλή με κάθε τρόπο. Ακόμα χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα, την μοναδική που κατέχει θαυμάσια η θρασύδειλη συμμορία της Χρυσής Αυγής: Την βία! 

Πόλεμο στον πόλεμο των νεοναζί!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου