9/7/12

Η επαναδιαπραγμάτευση επέτυχε, οι μισθοί κόβονται

 http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/ekloges-2012-telika.jpg

Κόβονται οι μισθοί ένστολων (στρατιωτικών, αστυνομικών κτλ) δικαστικών, γιατρών του ΕΣΥ, καθηγητών ΑΕΙ και ΤΕΙ, αρχιερέων, διπλωματών. 

Όμορφη είδηση από την σημερινή Ημερήσια. Τσεκούρι στα μιστά περίπου 200.000 ανθρώπων, επαναδιαπραγμάτευση δηλαδή, όπως μας έλεγαν τα αξιότιμα παιδάκια της νουδουπασοκοδημαρικής κυβέρνησης.

Είδε και έπαθε η τρόϊκα να κάνει καλά τους...κέρβερους της συγκυβέρνησης, στο τσαφ την γλυτώσανε. Τους πιάνουνε που λέτε τους ξένους λεχρίτες οι "δικοί μας" λεχρίτες από το γιακά, καθήστε καλά μαλάκες, γιατί όπου δεν πίπτει επαναδιαπραγμάτευση, πίπτει ράβδος, τους λένε. Και να μη τα κόψουμε τα μιστά των αθρώπων, που υπηρετούν την πατρίς και να κόψουμε κάτι άλλο που κόβετε καλύτερα και μη μας βλέπετε σαν ολίγην από κυβέρνηση, είμαστε πολύ μοβόροι εμείς που μας βλέπεις.

Χέστηκε η τρόϊκα από τον φόβο της, που να άντεχε; Κάτσε καλά μαλάκα συγκυβέρνηση, μη σε πάρει και σε σηκώσει, μαλάκα, ψελλίζει τρέμοντας από τον φόβο η τρόϊκα, με αποτέλεσμα να φλομώσει ο τόπος επαναδιαπραγμάτευση. Η συγκυβέρνηση δεν το έβαλε κάτω και τσι κόντραρε άγρια, τσι ξένοι: Οκ κυρία τρόϊκα, να τα κόψουμε τότε τα μιστά, αλλά μη βαράς.

Επαναματαδιαπραγμάτευση δηλαδή...

Ρε να αγιάσουν τα χέρια σας, ρε σεις μάγκες της τρόϊκας, σκίστε μας! Γιατί την κούφια της 17ης Ιουνίου δεν την άφησαν κάποιοι άλλοι τρίτοι, αλλά εμείς οι ίδιοι! Βουρ στον πατσά λοιπόν! Είμαστε άξιοι της τύχης μας!

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου