19/8/12

"Νόμιμος" μετανάστης κακοποείται στην Εγνατία Οδό!

http://3.bp.blogspot.com/_8Z6XiKISdCk/TUm6a9dAtRI/AAAAAAAACn0/5Ljk0es8niU/s1600/3083030.jpg

Ελλάδα, κρανίου τόπος!

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο. Καθίζηση! Τα λεφτούλια κάνανε φτερά, οι καταθέσεις την κάνανε προς Λονδίνο, η νεολαία την κάνει γιά την ξενητιά,  και ο λαουτζίκος κάνει ότι κάνει στα τέσσερα. Ακόμα και οι γνωστοί τρεις πίθηκοι, ο δεν βλέπω, ο δεν ακούω, ο δεν μιλάω, ρίξανε μαύρη πέτρα πίσω τους και την έκαναν γιά άλλον τόπο...

Πίσω έμεινε ότι περίσσεψε: Ο θλιβερός λαός-μαϊμού της φωτογραφίας μας, το χεσμένο από τον φόβο του πιθήκι που τα βλέπει όλα, που ακούει τα πάντα, που ανοίγει δυό πιθαμές το στόμα του και τελικά δεν τολμάει/δεν γουστάρει να αρθρώσει κουβέντα.

...Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι κατέληξε ένας μετανάστης, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ενώ έκανε οτοστόπ στην Εγνατία οδό.

Ο άνδρας είχε βρεθεί στην Κομοτηνή με τις πρώτες παρτίδες λαθρομεταναστών που μεταφέρθηκαν στην πόλη, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα, με επακόλουθο να αφεθεί ελεύθερος. Η επιστροφή όμως στην Αθήνα ήταν Γολγοθάς, αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει κάποιο μέσο.

Έτσι αποφάσισε να κάνει οτοστόπ στην Εγνατία. Στο ύψος της Ξάνθης όμως έπεσε θύμα βιαιοπραγίας, με άγνωστους να σταματούν, να τον ξυλοκοπούν και να φεύγουν, αφήνοντας τον στο δρόμο με χτυπημένο πόδι... News247

Η ρατσιστική βία καίει την χώρα και εμείς (οι...αντισυστημικοί) χτενιζόμαστε! Λες και το λεκτικό ανάθεμα, οι δημοσιεύσεις, οι αναρτήσεις κτλ κάνουν τον δρόμο του μετανάστη, με τα πόδια από την Κομοτηνή γιά την Αθήνα, πιό...βατό.

Δεν είναι τσαμπουκάς να κατακρίνεις πράξεις νεοναζιστικής βίας. Τσαμπουκάς είναι, να μην επιτρέπεις αυτή τη βία και όταν χρειαστεί να είσαι παρών!

ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!

ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου