31/1/12

Μεγάλος διαγωνισμός: Ζητείται λεζάντα!

Χοντρός-Λιγνός το αντίδοτο της παρακμής στο πασόκ. Η φωτογραφία είναι για όσκαρ και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τις επόμενες μέρες.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Μεγάλος καλλιτεχνικός-φιλολογικός-αντιμνημονιακός διαγωνισμός με πλούσια δώρα. Στείλε την πρότασή σου και γίνε ένας από τους πέντε μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού.

Ο πρώτος κερδίζει δεκαπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα υπάρχουν σιντί με όλες τις ομιλίες της στην Βουλή!

Ο δεύτερος κερδίζει δεκαπέντε μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα υπάρχουν σιντί με όλες τις ομιλίες της υπουργού στην Βουλή, όλα τα συγγράμματά της και πλούσια συλλογή φωτογραφιών της!
Ο τρίτος κερδίζει εικοσιπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα περνάει κάθε μέρα μια ώρα για κουβέντα.
Ο τέταρτος κερδίζει εικοσιπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα περνάει κάθε μέρα μια ώρα για κουβέντα μαζί με την Έλσα Παπαδημητρίου και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τις πίτσες θα τις πληρώνει ο τυχερός.
Ο πέμπτος κερδίζει δώδεκα αξέχαστους μήνες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός περνάει κάθε μέρα μαζί με Κατσέλη και Βάσω Παπανδρέου για πινάκ. Κάθε Κυριακή έρχεται ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος και αναλύει το νέο του βιβλίο "Πως γίνεσαι κοινωνική εταίρα σε πέντε ημέρες. Μέθοδος άνευ διδασκάλου".
Το δώρο εξαγοράζεται αντί 5 ευρώ την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου