8/4/13

Κατάχρηση...φιλοξενίας στο ΚΚΦΑ Κορίνθου!

αμυγδαλεζα, μετεφερε, ελας, οκανα


Έχετε δει ποτέ στρατόπεδο συγκέντρωσης; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, Γερμανία ή Πολωνία, η Αμυγδαλέζα και η Κόρινθος δίπλα στην πόρτα μας είναι. Οι φωτογραφίες είναι ντοκουμέντα του ελληνικού κρατικού ρατσισμού και της αδιαφορίας/αναισθησίας μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας μας. Παρόμοιοι χώροι "εφαρμοσμένου ουμανισμού" υπήρχαν και στο παρελθόν στην χώρα μας. Πχ

αλλοδαπων, κεντρο, ενταση, κορινθου

το στρατόπεδο "Εθνικής Αναμόρφωσης" ή και "Κολυμπήθρα του Σιλωάμ" της Μακρόνησου. Τέτοιες...φιλολογικές ευαισθησίες δεν έχουν οι φωτισμένοι εθνοσωτήρες της τρικομματικής, όπως φαίνεται από την επίσημη ονομασία των δύο...ναών του ανθρωπισμού: Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών!

Κλειστή Φιλοξενία! Ναι, κλειστή φιλοξενία, χωρίς ντροπή...

Το καταπληκτικό αυτό οξύμωρο δείχνει την ποιότητα του...πανάξιου εμπνευστή του: Σίγουρα κάποιου "προικισμένου" κομματόσκυλου του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ σε κάποια σκοτεινή γωνιά του Δημοσίου.

Για αιματηρές συμπλοκές μεταξύ των...φιλοξενουμένων στο Κέντρο Κλειστού Πολιτισμού Κορίνθου κάνει λόγο σήμερα ο τύπος. Οι αρμόδιες Αρχές δηλώνουν έκπληκτες γιά την πρωτοφανή έκρηξη βίας. "Άλλοι θα πληρώνανε γιά να κάνουν εδώ διακοπές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεπλάκησαν μεταξύ τους αυτοί που έχουν τζάμπα all inclusiv" δήλωσε ο υπεύθυνος του Κλειστού  σε έναν από τους άπειρους δημοσιογράφους του "βραχόκηπου", που περνούσε τυχαία απ΄έξω.

Οι συμπλοκές σταμάτησαν μόνο με την δυναμική...φιλοξενία της Αστυνομίας, η οποία...συνέλαβε 12 φυλακισμένους και μάλλον θα τους κλείσει...πιό μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου