26/5/13

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Μιά χαρά περνάνε οι Έλληνες



Τι άλλο πρέπει να τον βρει ακόμα (ιδιαίτερα στην...ευαίσθητη περιοχή των νώτων του) για να απαρνηθεί ο γίγαντας λαός το δικομματικό του κουσούρι, που του κατάστρεψε παρόν και μέλλον, αυτό το γνωρίζει μόνο η κυρία Αγλαΐα, η γυναίκα του ψιλικαντζή, κάπου στο Μοσχάτο.

Πρώτη καφετζού της επικράτειας η κυρά Αγλαΐα, ποτέ δεν πέφτει έξω. Τι Τσίπρας και σύριζας μας λέτε βρε παιδιά, έλεγε πριν τις εκλογές, ο Σαμαράς θα βγει πρωθυπουργός και μετά -πιστέψτε το αν θέλετε, αν δεν θέλετε μη το πιστεύετε- έρχεται πάλι ο Γιωργάκης, Μια "προφητεία" που κατά το ήμισυ έχει επαληθευτεί.

Αν αποκλείω εγώ τον Γιωργάκη; Μα τι λέτε τώρα; Να είμασταν καμμιά άλλη χώρα, να σας έλεγα αγαθούς, αλλά Ελλάδα είμαστε. Το επίκεντρο του παράλογου. Το αποδεικνύουν άλλωστε κάθε τόσο και οι διάφορες δημοσκοπήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους σε φυλλάδες και κανάλια. Να όπως και οι δύο φρέσκες, που σπαρταράνε σήμερα στον τύπο.

"...Η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η ΔΗΜΑΡ 3,8%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, η Νέα Ελλάδα 1,1%, άλλο κόμμα 3,8%, άκυρο-λευκό 4,7%, 15,2% αδιευκρίνιστη ψήφος..."

"...Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%, Χρυσή Αυγή με 11%, ΠΑΣΟΚ με 5,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, ΚΚΕ με 5,1%, ΔΗΜΑΡ με 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) με 2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) με 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι με 1,6% και αναποφάσιστοι με 10%..."

(από το news247)

Εκεί, κολλημένοι στον Σαμαρά οι Έλληνες που χτυπιούνται και οδύρονται με την μοίρα και την μιζέρια τους, αλλά ούτε υποψία μυαλού. Και σαν να μην έφτανε η ξεφτίλα με τον Σαμαρά και την Χ.Α, ο ηρωικός ημών λαός βγάζει και την μπανανόφλουδα διαρκείας ονόματι Λοβέρδος από τον κάδο απορριμάτων και την ξαναπετάει στον δρόμο, μήπως και δεν την πατήσει ο Ελληνισμός και χάσει.

Άει σιχτίρ ρε "επιστήμονες", καλά να πάθετε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου