14/5/13

Θρίαμβος! Η FITCH αναβάθμισε την Ελλάδα!





Μία ακόμα καταπληκτική επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο!

Η γνωστή εταιρεία εύθραυστων πολύχρωμων σαπουνόφουσκων, Fitch, αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας από CCC (δηλαδή σκατά), σε Β- (ξερά σκατά).

Σύμφωνα με την παράγκα, η χώρα μας μπορεί να είχε 0/33 τρίποντα, 0/45 δίποντα, 0/2 σκλαβωμένες βολές, κανένα αμυντικό και μείον 5 επιθετικά ρημπάουντ, αλλά έσπασε στα κλεψίματα κάθε ρεκόρ! ΤΟ κλέψιμο μιλάμε!

Δεν μπήκε τίποτα από ότι βλέπετε, αλλά η νίκη θεωρείται κάτι παραπάνω από δίκαια. Η προοπτική της οικονομίας μας αξιολογήθηκε ως...σταθερή, τα προγράμματα ξεσκίσματος της κοινωνίας αποδίδουν πτώματα και άμα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό μπορεί να κατασκευάσουμε κάποτε και το περίφημο θεοσκότεινο τούνελ που θα μας βοηθήσει να καθήσουμε και να περιμένουμε μήπως φανεί κάνα φωτάκι στην άλλη του άκρη.

Για την δραματική αύξηση της ανεργίας, την φτώχεια και εξαθλίωση οι επιστήμονες της Fitch δήλωσαν ότι το Β- τα λέει όλα: Χεστήκανε!


2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες. Το κακό όμως είναι πως ότι κι αν λέει η παράγκα της Fitch κι ακόμα κι αν δε μάθομε ποτέ τι μας κόστισε αυτή η "πολιτική" αναβάθμιση, αυτό που σίγουρα ξέρουμε, είναι ότι εμείς είμαστε τώρα οι χεσμένοι και βέβαια πρέπει να θυμόμαστε ότι η Fitch ή η Πριτς δεν πρόκειται να είναι αυτές που θα μας ξεσκατίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...θα έλεγα, ότι δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να...χεστούμε. Σε αφασία βρίσκεται η κοινωνία μας και πληρώνει μ΄αυτόν τον τρόπο παλιές αμαρτίες της. Το μόνο λυπηρό ότι την πληρώνουν και κάτι λίγοι που είναι εντελώς αθώοι.

      Διαγραφή