6/6/13

Μη σας μπερδεύει που δείχνει λακές του ΔΝΤ ο Σαμαράς: Στην πραγματικότητα τους διορθώνει συνέχεια




Μου αρέσει τελικά ο Σαμαράς! Μπορεί να μην έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, μπορεί να είναι ατάλαντος, μπορεί να προέρχεται από την γνωστή δικομματική πολιτική κάστα "Εκκενώσεις-Τιγκαρίσματα Βόθρων ο Αχόρταγος", μπορεί να διαθέτει δύο δεξιά χέρια -και τώρα με την προσχώρηση των...νεοδημοκρατών Βορίδη-Άδωνι και με ένα δικό μου δεξί φάσκελο τουλάστιχον εφτά- , μπορεί να είναι εντελώς ανίκανος (με δοκτορά στην ανικανότητα την εποχή που ως υπουργός εξωτερικών παραλίγο να εξαφάνιζε την χώρα απ΄τον χάρτη), μπορεί να έχει όλα τα κουσούρια των προκατόχων του, αλλά εμένα μ΄αρέσει.

Ο λόγος; Μπορεί να μην μπορεί να μοιράσει δυό ντουβαριώνε τούβλα, αλλά στην διόρθωση είναι αστέρι. Μέγας! Διαπλανητικές ικανότητες στην διόρθωση, δεν προλαβαίνεις να κάνεις την μαλακία σου και τσαφ, στην έχει ήδη διορθώσει. Μιλάμε γιά διορθωτικό μέγεθος, ο ανήρ.

Τώρα τελευταία μάλιστα διορθώνει και τις μαλακίες της Τρόϊκας και του ΔΝΤ! Ναι, δεν σας δουλεύω, το ψιχάλισε ο ίδιος από το Ελσίνκι, το γράψανε μέχρι και ΤΑ ΝΕΑ, τέτοια "κούφια".  Χαλαρώστε στους καναπέδες σας για να το ευχαριστηθείτε:

«Αν διαβάσετε αυτή την πολύ πρόσφατη έκθεση, θα θυμηθείτε ίσως ότι εγώ ο ίδιος έδινα έμφαση και στην πραγματικότητα ασκούσα κριτική από την αρχή για όσα το ΔΝΤ αποκαλεί λάθη. Και διορθώνουμε αυτά τα λάθη, εδώ και ένα χρόνο»

Είδατε; Καλά δεν σας έλεγα;

Τι; Τι διορθώσεις να κάνει η μαριονέτα, το φερέφωνο της Τρόϊκας και του ΔΝΤ;  

Παιδιά μη με μπερδεύετε με τέτοιες κρυάδες σας παρακαλώ. Μη χτυπάτε την είδηση, αφήστε την να επιδράσει λίγο στην ψυχή σας, μη μου γκρεμίζετε με τη μία όσα κατάφερα με τόσους κόπους να γράψω υπέρ του πρωθυπουργού.

Επιμένω: Μπορεί ο άνθρωπος να τα κάνει παντού μαντάρα, αλλά στην διόρθωση λαθών "ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ" είναι άπαιχτος!



ΥΓ: Για τους παράξενους και δύσκολους αναγνώστες: Το ΔΝΤ είναι και γαμώ τα κλαμπ! Τέλειο! Αλάνθαστο. Εκτός μερικών φασκέλων περιπτώσεων που αναγνωρίζει το ίδιο κάποια κουτσουκέλα του. Εκεί ακριβώς αναλαμβάνει δράση ο επιδιορθωτής Σαμαράς. Τότε μόνο, όχι πριν. Γιατί όταν δεν παραδέχεται το ΔΝΤ κάποιο λάθος του, δεν υφίσταται λάθος.


2 σχόλια:

  1. Οσονούπω ιδρύεται κόμμα με υποστήριξη απο ΔΝΤ , επ ονόματι "έκανα λάθος και αμάρτησα , ήτανε νύχτα και κάτι πάτησα" . Ουρές ελληνων έχουν πάρει σειρά για εγγραφή , διότι και κατά το ευαγγέλιο , 77 φορές κι αν αμαρτήσεις , σε συγχωρεί ο θεός . Την 78η καίγεσαι . Αρα ο Σαμαράς , το ΔΝΤ και οι λοιποί ψωριάρηδες εχουν ακόμα καπου 75 χρόνια περιθώριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa, καλό Ανώνυμε. Αλλά δυστυχώς όχι μόνο καλό, αλλα και σωστό. Με άλλα λόγια, την βάψαμε....

      Διαγραφή