17/7/13

Και επίσημα μαλάκας ο Σαμαράς!


Ποιοί από όλους τους Έλληνες μας κυβερνούν;

Οι πιό ικανοί;
Εντάξει, το παίρνω πίσω. Πλάκα έκανα.
Οι πιό έντιμοι;
Παλιό, αλλά καλό. Πολύ γέλιο, ε;

Πριν αρχίσω τα "γαλλικά" και δεν σταματάω με τίποτα, ας αφήσω την "εξουσία" να απαντήσει μόνη της. Απολαύστε πολιτισμό, ήθος και άλλες "φίλαθλες ιδιότητες" από το στοματάκι του τσαχπίνη πρωθυπουργού-πατριδοσώστη Αντώνη Σαμαρά. Σκασμός στα πίσω καθίσματα παρακαλώ!


Λάθος βίντεο Α. Σαμαρά von allthewebnews

Γράφει το news247 (αφού δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο):"...Ξέσπασμα Σαμαρά, μετά από σαρδάμ στην εξαγγελία για τον ΦΠΑ. Το αμοντάριστο βίντεο που δεν έπρεπε να μεταδοθεί (Vid)

Ωστόσο, κατά λάθος, αρχικά δόθηκαν στον αέρα αμοντάριστα πλάνα, με τον πρωθυπουργό να κάνει σαρδάμ, να διακόπτει και να απομακρύνεται από το μικρόφωνο.
Μόλις κάνει το λάθος, σταματά λέγοντας "θα την ξαναπώ" και χωρίς φυσικά να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει μοντάζ, βγαίνει από το πλάνο και μονολογεί εκνευρισμένος, "Γ....ω το κεφάλι μου μ.........α".
Τα πλάνα αυτά, ενώ δεν έπρεπε να σταλούν, μεταδόθηκαν και αναμένονται εξηγήσεις από τους υπεύθυνους, που με το λάθος τους, εξέθεσαν τον πρωθυπουργό..."


Θεϊκή εμφάνιση πρωθυπουργού: Πρότυπο για την άνεργη νεολαία μας, πρότυπο για την γιαγιά που δεν χάνει παράσταση στην εκκλησία, πρότυπο γιά τον συνταξιούχο που δεν έχει σάλιο να  κολλήσει γραμματόσημο (και αναγκάζεται να καταφύγει σε email), πρότυπο για όσους τρέχουν και δεν φτάνουν, πρότυπο για όλους.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Σαμαράς μπροστά σε τριάντα άτομα τεχνικών του ΣΚΑΕΙ (μπαμ) και -αποσπόντα- μπροστά σε ολόκληρο τον ελληνικό και μη λαό.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Όχι, για να δουν ορισμένοι ηλίθιοι (αχ τι καλός ο κύριος Σαμαράς, έκτακτος!), ότι πίσω από τα αποστειρωμένα, στημένα, κυριλέ, γαμάτα, αστραφτερά, πρωθυπουργοχλιδάτα στιγμιότυπα υπάρχει η πραγματική όψη της (αμοντάριστης) αλήθειας, αυτή που -παρόλη τη λεβάντα που έχουν ψεκάσει πάνω με το κιλό- βρωμοκοπάει σκατά.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της ΝΔ, πρωθυπουργός!

Τα σαΐνια του ΣΚΑΕΙ (μπαμ) την κάνανε την φλούδα τους και αντί να αντικαταστήσουνε το βίντεο με το σαρδάμ, το στείλανε προς τέρψην και αγαλλίασην όλων ημών, στους αιθέρες. Πολύ γέλιο! Ανίκανα τα παιδιά του καναλιού, αλλά παράγουν έργο...

Δίδαγμα: Αφού αυτοαποκαλείται ο πρωθυπουργός της χώρας "μαλάκας", λύνεται το πρόβλημα που είχαμε με την ρουφιάνα δεοντολογία και το σαβουάρ βιβρ από μόνο του. Μαλάκας επίσημα από σήμερα ο Σαμαράς και με την άδεια της αστυνομίας μάλιστα. Εις ένδειξη σεβασμού προς τον θεσμό όμως, θα γράφεται η λέξη μαλάκας με κεφαλαίο μι, μη τα ισοπεδώσουμε όλα ντε.

Πάμε για μία δοκιμή:

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Α. Σαμαράς-Μαλάκας, πολύ Μαλάκας γαμώ το κεφάλι του, ανακοίνωσε ότι αντί να παίξει την χώρα κορώνα-γράμματα, απλώς "θα την παίξει".

Ποιοί από όλους τους Έλληνες μας κυβερνούν είπαμε;

Οι πιό μαλάκες;
Λάθος! Οι μαλάκες!

Οι πιό μαλάκες είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου