19/7/13

Τι χρειάζεται ένας Υπουργός Υγείας για να επισκευθεί νοσοκομείο;






Ερώτηση: 

Τι χρειάζεται ένας υπουργός Υγείας για να "επισκευθεί" μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας;

Απάντηση:

Ε δεν θα χρειάζεται πέντε-έξη τάγματα στρατού και κάνα δυο-τρείς τεθωρακισμένες μεραρχίες;


Καλά, να μην υπερβάλλουμε, μόνο δύο διμοιρίες ΜΑΤ κουβάλησε (εκτός της προσωπικής του φρουράς) στο Αττικό Νοσοκομείο ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Η "επίσκεψη" του υπουργού ήταν άψογα σχεδιασμένη, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το σχέδιο της επίσκεψης υπό τον κωδικό "Πολιορκία του Μεσσολογγίου, αλλά από την ανάποδη" εμπνεύστηκε και επεξεργάστηκε ο ίδιος ο υπουργός, που ως γνωστόν είναι ιστορικός και πλασιέ βιβλίων στο επάγγελμα. Πλασιέ βιβλίων και ιστορικός.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο επίσκεψης, οι ένοπλες επισκεπτικές δυνάμεις του υπουργείου Υγείας θα περικύκλωναν το νοσοκομείο από γη και ουρανό, παρεμποδίζοντας έτσι την είσοδο επικίνδυνων συριζαιοαναρχοαναρχικών αλλά και πιθανή Έξοδο των ασθενών.

Η "επίσκεψη" και ιδιαίτερα η κατάληψη του υψώματος ΕΙ (εξωτερικά ιατρεία) -όπου ήταν ταμπουρωμένη άοπλη πλην όμως ισχυρώς κραυγάζουσσα ομάς κουμμουνιστογιατρών και λοιπών δυνάμεων κρούσης του εχθρού- ήταν πολύ επεισοδιακή. Ιδιαίτερα στο ευαίσθητο κεφάλαιο "ΕτΜ" (εισβολή του μουσαφίρη), όπου θέλαμε-δε θέλαμε γίναμε μάρτυρες συγκλονηστικών σκηνών, αφού οι περισσότεροι των λαϊκών δυνάμεων τύγχαναν ελαφρώς έως λίαν πεινασμένοι.

Συγκεκριμένα, τις άψογα διαμαρτυρόμενος εκ των καλών, προσεπάθησε να επιτεθεί κοσμίως κατά του εν λόγω υπουργού, μετά απολύτου επιτυχίας. Ο κύριος Γεωργιάδης εδέχθει την μβουνίαν κατευθείαν πάνω στα τσαούλια! Αίμα δεν εχύθει, διατί ως γνωστόν αι βρυκόλακαι δεν έχουν δικό τους και αναγκάζονται να πίνουν ξένον. Φασίσται πίνουν ξένον, αλλά μόνο ελληνικόν ξένον. Όχι πίνουμε!

Σε ερώτηση πράκτορα της NSA που παρακολουθούσε τα Babyfon ελέγχου του τμήματος Μαιευτικής ο δράστης απάντησε ως εξής: Πως τον πέτυχα στην μάπα; Κοντός ο πούστης, δύσκολος στόχος. Και άμα χάνεις όπως εγώ προς τα πάνω στο σημάδι, για να πετύχεις μύτη, πρέπει να σημαδεύεις αφαλό. Τελικά με την βοήθεια του Μπάμπη, τον πέτυχα. Τον κράταγε ο Μπάμπης, ρώτησε σε άπταιστα ελληνικά ένας διπλανός που άκουγε ανερυθρίαστα και κατά τα φαινόμενα πρέπει να ήταν Έλληνας. Όχι, απάντησε ο άλλος, είχε χαλάσει το αμάξι μου και άμα δεν ερχότανε ο Μπάμπης να με πάρει με το δικό του, καταλαβαίνετε....

Ο παθών υπουργός έδειξε αναστατωμένος και ανακατεμένος από το επισκευτικό αυτό περιστατικό. Μου επιτέθηκε ο φασισμός αλλά εγώ δεν μασάω κι΄ο Άρης κάνει πόλεμο μ΄αντάρτες παληκάρια, είπε με την γνωστή βαρβάτη, μπασαδούρικη φωνή του στα πληρωμένα παλιοτομαράκια που έστειλε ο Μπόμπολας για ανταπόκριση από το πεδίο της μάχης. Συγγνώμη, του MEGA ήταν, γράψτε λάθος.

Ένα παπαγαλάκι δεν μάσησε. Κύριε Γεωργιάδη μας, που σώζετε την Ελλαδίτσα μας, μάλλον μπερδέψατε το "Das Kapital" του Μαρξ με το "Mein Kampf" του Αδόλφου, όπως λέγεται στα γερμανικά το "μπερδεύω την βούρτσα με την ρημάδα την απαυτή", του λέει με νόημα το πτηνό. Σόρρυ παιδιά, μπερδεύτηκα, αλλά θα το ξαναπώ, γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας, απαντάει με ετοιμότητα ο κοντός.

ΑΥΡΙΟ: Εκλεκτές δυνάμεις του υπουργείου Υγείας καταλαμβάνουν μετά άγρια μάχη το Άσυλο Ανιάτων!

Μη το χάσετε!














ΥΓ: Ο υπουργός εδέχθει και μία κούπα καφέ, αλλά δεν γνωρίζουμε που τον πήρε ή αν πρόκειται γιά καθαρά τρομοκρατική ενέργεια ή απλό κέρασμα.




















ΥΓ 2: Μάλλον για ελαφρύς ανάλατος έδειχνε




















ΥΓ 3: Όχι ο καφές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου