4/11/13

Η εικόνα του εκτελεστή!
Οι...φωτογραφίες του δράστη του Ν. Ηρακλείου που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ συγκλονίζουν το Πανελλήνιο! 

Από το ΕΘΝΟΣ μέχρι την zougla.gr, όλη η δημοσιογραφική αφρόκρεμα αυτού του ένδοξου έθνους έσπευσε να δημοσιεύσει το συγκλονιστικό φωτογραφικό υλικό, που έδωσε προς έξωθεν κατανάλωση η ακόμα πιό συγκλονιστική ΕΛ.ΑΣ.

Τα πρωτοσέλιδα δίνουν και παίρνουν: Από το "νάτοι, νάτοι, οι δο-λο-φό-νοι", μέχρι το "αυτό είναι το πρόσωπο του στυγνού εκτελεστή".

Όμως όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η μισή αλήθεια. Και μόνο εμείς, εδώ, σε τούτο το σεμνό αλλά τολμηρό μπλογκ τολμάμε το αυτονόητο: Τη δημοσίευση ΟΛΩΝ των φωτογραφιών που αποικονίζουν τον δράστη της προσωπικής τραγωδίας της κυρίας Τρέμη και του κύριου Πρετεντέρη.

1η και 3η φωτογραφία: Πανοραμική άποψη του δολοφόνου, όπως την συνέλαβε η κάμερα της Χ.Α.

2η Φωτογραφία: Τοπίο στην ομίχλη όπου πίσω από το δέντρο (;) πολλά μπορεί να κρύβονται.

4η φωτογραφία: (Υποθετικού χαρακτήρα) Αν ο δράστης κρατούσε κερί και η κάμερα τον έπαιρνε από πίσω, κάπως έτσι δεν θα έδειχνε;

5η φωτογραφία: Προσέξτε τον τύπο δίπλα από το δέντρο!

Να προσθέσουμε, ότι οι φωτογραφίες που επιλεκτικά δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ, εδώ η πρώτη και η τρίτη, είναι οι μοναδικές που μπορεί να οδηγήσουν την Αντιτρομοκρατική στην σύλληψη των ενόχων. Η ομοιότητα με τρομοκρατικά άτομα είναι κάτι περισσότερο από καταπληκτική.

Αν προσέξετε καλά, η θολούρα στις φωτογραφίες δεν ήταν ικανή για να αποκρυφθούν εντελώς τα...άκρα....κατακαημένη Αράχωβα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου