26/11/14

Προσπάθησαν να λαδώσουν την Ξουλίδου; (Μιλάμε για ΤΗΝ κακία! Γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ρε;)
Καθόλου τσίπα αυτοί της ΑΝΕΛ τελικά. Μιλάμε για ντιπ καταντίπ καθόλου τσίπα, την Μητέρα των Καθόλου Τσιπών. Τι έγινε λέει; Μα τι να γίνει ρε παιδιά; Δεν είδατε τι βγήκανε και είπαν τα αποκαΐδια του Καμμένου στην τιβί;

Εδεχόμεθα εαπίστευτες επιέσεις ένεκα διότι επροσπαθούν να μας εξαγοράσουν ίνα εψηφίσομεν υπέρ της νεοδημοκρατικοπασοκικής επροτάσεως περί νέου Επροέδρου της Εδημοκρατίας, ο οποίος θα κληθεί να βαδίσει στα χουφταλοαχνάρια του νυν επροέδρου, ο οποίος εμπαΐλντισεν -κοινώς- να υπογράφει και με τας εδύο χείρας του Επροεδρικά Εδιατάγματα προς ετέρψην και απόλαυσην της Ετρόϊκας και των εν Εελλάδι ετσογλανίων της και είπε να την κάνει επιτέλους, να δούμε και εμείς οι δύστυχοι, που βαρεθήκαμε να φασκελώνουμε πάντα τσοι ίθιοι και τσοι ίθιοι,  κάμμια άλλη φάτσα. 

Τς τς τς τς τς...

Μιλάμε για απόλυτη ανυπαρξία τσίπας. Αλλά ας τα πάρουμε λίγο ανακατεμένα, γιατί -περί Ελλάδας πρόκειται- που να βρεις την άκρη, άμα τα πάρεις με την σειρά;

Βγαίνει που λέτε αυτή η κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (καλά παιδιά, καλή κι΄ ετούτη) πολλά καλάμια η καλαμιά τελικά, και μιλάμε για "μήπως έχετε να χαλάσετε μία τσίπα; Δυστυχώς όχι, εγώ τα γράφω όλα γενικά και μόνο ψιλά διαθέτω"!

Βγαίνει στο παράθυρο η απίστευτη αυτή νεανίς και ρίχνει δέκα φουλαριστές φτυαριές κάρβουνο, εισαγωγής, από το καλό δηλαδή, ότι της την επέσανε τα Σαμαροβενίζελα (κουνηθείτε από τις θέσεις σας) και την (από Θεσσαλόνικα μεριά η κερία) προσέφεραν δύο με τρία τσουβάλια ευρώ, γιά να πει το ναι στον μέλλοντα και υπερσυντέλικο πρόεδρο που ζμπρώχνει με τέσσερα χέρια η συγκυβέρνηση!

Τς τς τς τς τς...

Βγήκε και ο Πυρανάλωμα του Πυρός, ο Αρχηγός του κώματος, καλό παιδί, και τα είπε έξω από τα δόντια: Ναι κύριε Πρόεδρε και κύριε Εισαγγελέψ, προσεπάθησαν να μας δωροδοκήσουν! Πγιοί; Αφνοί. Οι άγνωστοι-άγνωστοι! Ή οι γνωστοί-γνωστοί, αν θέλετε. Στοιχεία; Όσα θέτε! Μόνο ονόματα και κόμματα που εμπλέκονται δεν έχουμε, ούτε μαρτύροι, ούτε βίντεος, ούτε κασέτες. Όλα τ΄άλλα στην διάθεσή σας.

Μά΄στα. Εκεί φτάσαμε. Να καταγγέλουμε την κρεμ ντε λα κρεμ της ελληνικής κοινωνίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για δωροδοκίες και παρόμοια...λειτουργήματα.

Γίνονται αυτά στην Ελλάδα ρε; Μη λέμε ότι θέμε ρε! Και να θέλανε τα σαμαροβενίζελα να κάνουν κάτι τέθκοιο, που δεν θέλουν φυσικά, αυτό έλειπε να θέλανε, απαπαπαπά, υπάρχει και η πασίγνωστη ανά το Έθνος (εκτός της κωλοφυλλάδας φυσικά) Ελληνική Δικαιοσύνη που κάτι τέτοια την κάνουνε Τούρκο και ύστερα ποιός είδε τον Κύριο και δεν φοβήθηκε. Δεν είδατε πως γέμισαν οι φυλακές με πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Φουλ με Τζοχατζόπουλους, αδερφοί, ξάδερφοι, γυναίκες και παιδιά τους οι φυλακές. Χώρια που είναι μέσα και τηράει όξω ο ίδιος ο Άκης. Τέτοια κακία η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ξυπνάτε ρε! Μη δίνετε βάση σε τέτοιες αηδίες. Μη σας πιάνουνε κότσο οι φυλλάδες και τα κανάλια της ρεντικολέντζας που εσείς οι ίδιοι φέρατε, ξαναφέρατε, ματαξαναφέρατε με τόσο κόπο στην εξουσία. Ξυπνάτε ρε!

Ξυπνάτε επιτέλους να κάνουμε και καμμιά γενική απεργία, την 32η αν λογάριασα σωστά από την αρχή της...διάσωσης της χώρας.

Τώρα πως γίνεται, να έχεις σηκώσει όλη την μπάνκα με την 31η γενική απεργία και παρόλα αυτά να τραβάς ακόμα ένα χαρτί αλλά να μην καίγεσαι, άλλο ανέκδοτο. Αλλά μπορεί να μην είναι καν ανέκδοτο. Μπορεί μάλιστα να μην προκαλεί ούτε υποψία χαμόγελου. Δεν εννοώ φυσικά ότι είναι γιά κλάματα. Αλλά -δημοκρατία έχουμε- όποιος γουστάρει μπορεί να κλάψει.

Έστω σε 100 δόσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου