28/11/14

Τρόικα-Κυβέρνηση πάει στην παράταση!




Τους σκίσαμε!
Τους τελειώσαμε!
Θρίαμβος!
Νίκη!
Λίγει σε λίγο!
Προηγούμαστε, τις καθυστερήσεις παίζουμε!

Τα λυσσακά τους είχε φάει το σαμαραβενίζελο και τα οικιακής χρήσεως ΜΜΕ των με την δήθεν θετική εξέλιξη του αγώνα Τρόϊκα-Συγκυβέρνηση. Τέλος το Μνημόνιο, σκίσαμε την Τρόϊκα και φέρτε μας τους G 8, επιτέλους μόνοι (άνευ επιτήρησης), ζμπρώξε λίγο ακόμα λαέ και την φάγαμε την ανηφόρα, τέτοια.

Τι λέτε εσείς; Την φάγαμε την ανηφόρα; Ή μήπως φάγαμε πάλι αυτό που συνηθίσαμε να τρώμε τα τελευταία χρόνια: Αγγουράκι Καλυβίων σε συσκευασία φόλας. Όχι ρωτάω. Γιατί κάτι παράξενο σφύριξε το κοράκι στο τέλος του αγώνα και δεν είδαμε τις ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.

Τι; Τι είπε ο Βενιζέλος; Παράταση; Μα τι παράταση ρε παιδιά, αφού μας λέγανε ότι τους κάναμε τ΄αλατιού. Τι, μικρή παράταση λέει; Έστω μικρή, αλλά γιατί; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Παράτα έχει μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας. Στο συγκεκριμένο ματσάκι όμως κανένας δεν είδε ισοπαλία. Τα σαμαροβενίζελα λέγανε ότι τους στείλαμε αδιάβαστους, η Τρόϊκα έδειχνε κάτι γαλαζοπράσινα σώβρακα και ρώταγε αθώα, αν ξέρουμε ποιανώνανε είναι, άντε να βγάλεις άκρη. Από που κι΄ ως που ισοπαλία λοιπόν;

Ρωτήσαμε να μάθουμε, τα μάσαγαν:

Να μιά παρατασούλα μονάχα, μιά μικρούλα, τοσηδά, ίσα ίσα που φαίνεται.

Μέτρα; Ε όχι και μέτρα. Αφού ματαξαναμαναείπαμε ότι δεν έχει άλλα μέτρα. Δεν έχει άλλο κούρεμα, μόνο λίγο φρεσκάρισμα στον σβέρκο.

Αν πέσει τσεκούρι στις συντάξεις; Μα τι λέτε ρε παιδιά; Ε μάλλον...

Αν πέσει και πουθενά αλλού τσεκούρι; Μπα, το τσεκούρι είναι σταθερό, δεν πέφτει. Το "αλλού" πέφτει πάνω στο τσεκούρι...

Πάνω που μας ζώνανε τα φίδια, μας πιάνουνε και αρχίζουν να μοιράζουν βαζελίνη: Μη φοβοσούσαστε ρε. Δεν πονάει πλέον. Εξ άλλου στο τέλος θα το πάρουμε το ματσάκι.

Αυτό είναι. Αισιοδοξία. Γιατί άμα δεν είχες αισιοδοξία, πως θα μπορούσες να αντέχεις το διαρκές αυτοφασκέλωμα μπροστά από τον καθρέφτη; Δεν έχει τύχη η Τρόικα, πάει τελείωσε. Μπορεί να προηγείται όσο θέλει, μπορεί να πηγαίνει το ματς στην παράταση, αλλά στο τέλος θα θριαμβεύσει το MEG....εεεε η συγκυβέρνηση. Μπορεί να πάει και στα μπέναλτυ, δε λέω. Το μόνο που με ανησυχεί λιγάκι εκεί, είναι εκείνο το παράξενο χούι του τερματοφύλακα λαού: Πως θα πιάσει μπέναλτυ ο άνθρωπος, έτσι στα τέσσερα, με κατεβασμένο σώβρακο και τα οπίσθιά του γυρισμένα προς το μέρος του εκτελεστή;


ΥΓ: Για λόγους μπλογκικής σεμνοτυφίας ο τερματοφύλακας της φωτογραφίας με το απαραίτητο φύλλο συκής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου