20/12/14

Τρεις σίγουροι τρόποι γιά να εκλεχθεί (δικομματικός) Πρόεδρος Δημοκρατίας





Τρόπος πρώτος.

Χριστούγεννα έρχονται, αρχίζουμε τα κάλαντα: Καλήν ημέραν Έλληνες, κι΄ αν δεν γουστάρετε να καταστραφείτε τώρα που σχεδόν βγήκατε από την κρίση, άστε τον κ. Δήμα να μπει στ΄αρχοντικό σας κτλ. Η εκτέλεση από τους γνωστούς-γνωστούς: Η μικτή χορωδία  Συγκυβέρνηση, ΕΕ, ΜΜΕ. Όλες αι μεγάλαι αρτίσται. Οι Φωνές! Τα πιό βαθειά λαρύγγια!




Τρόπος δεύτερος.

Χριστούγεννα έρχονται, αρχίζουμε να χτυπάμε ανεξάρτητους βουλευτές και βουλευτές των ΑΝΕΛ με γνωστά εορταστικά άσματα στο...φιλότιμο: Ω έλαττον, ω έλαττον, άειντε να γίνεις μείζον.




Τρόπος τρίτος.

Χριστούγεννα έρχονται, αρχίζουμε να κάνουμε τα δωράκια μας. Τι δωράκια; Εξαρτάται τον αποδέκτη. Αν πχ θέλουμε να αγοράσουμε ένα δωράκι γιά κάποιο γουρούνι, η καλύτερη επιλογή θα ήταν -ανάλογα με τις ανάγκες του γουρουνιού- μιά ορισμένη ποσότητα βούρκου.   Λάσπη, βρωμόνερο, αποφάγια, δυσωδία. Ότι ονειρεύεται η μύτη ενός γουρουνιού.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ελαφρώς, αν θέλουμε να κάνουμε ένα δωράκι σε ορισμένους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Δυσκολεύουν γιατί δεν γίνεται να τους πιάσεις δημόσια και να τους ξηγηθείς...χριστουγεννιάτικα: Βάλε τα ολίγα ετούτα κατοσταροχίλιαρα στην απομέσα και ενεργήσου ψηφοδημακώς αγαπητέ Ανεξάρτητε. Δεν γίνεται για έναν απλό λόγο: Γουρούνια δεν υπάρχουν στην ελληνική πολιτική. Και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει βούρκος.

Τελικά φαίνεται να μην υπάρχει τρίτος τρόπος. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να περιοριστούμε στους δυό πρώτους. Καλά Χριστούγεννα...



ΥΓ: Οι τρεις παραπάνω τυχαίες φωτογραφίες; Εντελώς τυχαία ρε παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου