26/12/14

Η σάρα και η μάρα στο ΠΟΤΑΜΙ. Σκέψεις γιά αλλαγή ονόματος. Φαβορί η "ΧΑΒΟΥΖΑ"Λυκούδης, Ψαριανός, Φούντα, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Τατσόπουλος, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης τα ένδοξα ονόματα υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού και έπεται συνέχεια!

Ο ήρωας της ΔΟΛ, ο "καλός συνωμότης" της κακιάς ώρας, ο δημοσιογράφος και ποταμοπατέρας Θεοδωράκης, ο άνθρωπος που κλήθηκε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής να "ξεπλύνει" τα βρωμερά πολιτικά απόβλητα του παρελθόντος -αλλά και να τσιμπήσει και κάνα ψηφαλάκι από τον κάθε ηλίθιο τηλεθεατή, που χάφτει ότι του σερβίρουν- κράτησε τον λόγο του: Εμείς να συνεργαστούμε με στελέχη του "ήδη υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου"; Φτου κακά! Τι λέτε καλέ;

Όχι παίζουμε...

Θετική όμως η γιγαντιαία αυτή κωλοτούμπα του Θεοδωράκη. Τουλάχιστον από...οικολογική σκοπιά. Να προστατέψουμε τη φύση ρε παιδιά! Δεν είδατε τα χάλια των λιμνών και ποταμιών μας; Στηρίζουμε Θεοδωράκη λοιπόν και το περιβάλλον φυσικά και αναφωνούμε όλοι μαζί: Τέρμα η βοθροποίηση των ποταμιών, όλα τα σκατά στην χαβούζα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου