4/12/14

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ο Γεωργίου στην θέση του Χαράλαμπου Αθανασίου;Επιτέλους ένας υπουργός Δικαιοσύνης της προκοπής! Μπάμπης Αθανασίου το όνομα. Αθάνατος πράγματι. Και όχι μόνο υπουργός Δικαιοσύνης φίλοι μου. Αυτό μας έλειπε, να χαραμιζόταν αυτό το μεγάλο πολιτικό ταλέντο μόνο σε ένα και μοναδικό υπουργείο, με ένα και μοναδικό αντικείμενο: Και Δικαιοσύνης, και Διαφάνειας (μη γελάτε παρακαλώ), και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (μη χτυπιώσαστε στο πάτωμα από τα γέλια παρακαλώ) υπουργός ο τεράστιος Μπάμπης. Ξέχασα το θαυμαστικό. Σόρυ. Να. !!!!

Μην βιαστείτε να με κρίνετε αυστηρά γιά το ειρωνικό μου ύφος αγαπητοί αναγνώστες. Είναι δύσκολοι οι καιροί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και στις πράξεις μας. Αλλά συγγνώμη, γιατί σώνει και καλά υπουργός Δικαιοσύνης κτλ κτλ ο -κατά τα άλλα- συμπαθέστατος Αθανασίου; (Ποιά είναι τα "άλλα"; Έλα ντε, ποιά;). Δεν λέμε, καλός ομοφοβικός ο Μπάμπης, αλλά είναι και αρκετός; Η απάντηση είναι μία: Όχι! Όχι, δεν είναι αρκετός. Υπάρχουν σαφώς καλύτεροι παίκτες στην θέση του. Υπάρχουν αληθινοί μαιτρ του είδους, που σίγουρα θα προσέφεραν σαφώς περισσότερα στο λαό και στην πατρίδα.

Δεξιοί δεν είμαστε κύριε πρωθυπουργέ, αλλά έχουμε καθήκον ως πολίτες αυτής της χώρας, να στηρίξουμε την υπερπροσπάθεια που κάνει η συγκυβέρνηση για να παραμείνει στην εξουσία, όπου υπάρχει γερή μάσα και μακάρι νάμαστε συγκυβερνήτες όλοι μας. Λοιπόν, εμείς σας στηρίζουμε, αλλά εσείς έχετε την υποχρέωση και το καθήκον να επανδρώνετε το υπουργικό συμβούλιο με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ανθρώπους που πιστεύουν αυτά που λένε. Ανθρώπους που τα λένε έξω απ΄τα δόντια. Ανθρώπους ικανούς, ηθικούς και προπάντων αγαπητούς στο πλατύ κοινό. Όπως πχ ο κύριος Γεωργίου. Ο Μέγας Γεωργίου. Αυθεντικό, αγνό ταλέντο και γνώστης του αντικειμένου ο κύριος Γεωργίου, σίγουρα ο ιδανικός καπετάνιος στο τιμόνι του εν λόγω υπουργείου.

Μη μασάτε κύριε Σαμαρά και προχωρήστε άφοβα στην απαραίτητη αντικατάσταση του Αθανασίου με τον Γεωργίου.

Γιά την Ελλάδα ρε γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα...


ΥΓ: Σκέψη: Πόσο πραγματικά ομοφοβικός μπορεί να είναι αυτός ο Αθανασίου, όταν κατάγεται από την....Λέσβο;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου