3/4/15

Ο πιό καλός, ο μαθητής, στης Ανδρικής Σχολής την τάξη....






Η συντομότερη οδός είναι η ευθεία. Πάει τελείωσε. Δεν πα να κά η τεθλασμένη ότι θε. 

Στην Ανδρική Σχολή το μάθημα της Ευθείας είναι κύριο. Ανώτερο και από τα Μαθηματικά και από τα Νέα!

Η Ευθεία αποτελείται όπως και το Ευαγγέλιο από δύο βιβλία: Την Ευθεία πριν και την Ευθεία μετά. Όχι πριν και μετά Χριστόν, αλλά πριν την ανάληψη εξουσίας και μετά. Παράδειγμα: Πριν βγει ο αριστούχος της Ανδρικής Σχολής στην εξουσία είναι ευθύτατα αντιμνημονιακός. Ντιπ αντιμνημονιακός. Αλφάδι. Με το που βγαίνει στην εξουσία, παραμένει ευθύς. Ντιπ μνημονιακός όμως. Αλφάδι. Το παν η ευθεία.

Η Ανδρική Σχολή είναι κάτι σαν Πανεπιστήμιο, αλλά κατά τι ανώτερο απ΄αυτό. Δικαίωμα φοίτησης έχουν όλοι όσοι αποδέχονται, ότι η ευθεία είναι και γαμώ τις γραμμές. Η σχολή δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά δέχεται μόνο άνδρες. Ο λόγος είναι απλός:

Τι λέγαμε; Α, για την Ανδρική Σχολή. 

Βασική προϋπόθεση γιά την φοίτηση στην εν λόγω σχολή είναι η κατάθεση των εξής δικαιολογητικών: 

1. Πιστοποιητικό Αρχιδίας. Ο μέλλων σπουδαστής πρέπει να έχει τουλάχιστον έναν όρχιν και να επιτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις. Οι...αρτιμελείς υποψήφιοι εισάγονται άνευ εξετάσεων.

2. Πιστοποιητικό αρχιδιού. Εδώ παύει να μας απασχολεί ο αριθμός των όρχεων και μας απασχολεί μόνο η ουσία. Πχ, υπάρχει υποψήφιος άνορχις ή ακόμα και υπέρορχις (από δύο όρχεις και πάνω), ο οποίος είναι αποδεδειγμένα αρχίδι του κερατά, εισάγεται αυτόματα και λαμβάνει τετραετή υποαρχιδία. (Έτσι καλείται η υποτροφία στην σχολή).

3. Πιστοποιητικό γεννήσεως στην Καλαβρία Ιταλίας. (Πρέπει να αναγράφεται το συνολικό βάρος)

Μετά την αποφοίτηση από την Ανδρική Σχολή ο πτυχιούχος (αρχίδια να!) μπορεί να εισαχθεί γιά ανώτερες σπουδές στην ΝΔ. Με τα απαραίτητα μετααρχιδικά στο εξωτερικό ο δρόμος προς την κορυφή είναι ανοικτός (Πρωθυπαρχιδία)

Στην φωτογραφία απόφοιτοι της Ανδρικής Σχολής Νότιων Περιχώρων Ναϊρόμπι Αφρικής. (Να γιατί είναι το παντελόνι του Σαμαρά τόσο φουσκωμένο μπροστά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου