24/2/16

Προσφυγικό: Πως τα καταφέρνει η ρουφιάνα η Ελλάδα και φταίει πάντα;



Δεν χωράει αμφιβολία: Η Ελλάδα φταίει. Δεν έχει σημασία που και γιατί. Αυτός είναι ο ρόλος της. Ο ρόλος του φταίχτη. Όπως στα παλιά γουέστερν. Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος. Οργανωμένα πράγματα, να μη μπερδευόμαστε. Η Ελλάδα φταίει λοιπόν και όσοι βιαστούν να υποστηρίξουν το αντίθετο, ας ρίξουν μιά ματιά στο...φταιχτολόγιο της χώρας. Την τελευταία πενταετία η χώρα έπταιξε γιά τα εξής πράγματα:

Γιά το χρέος γενικά.

Γιά την απάτη των γκρηκ στατίστικς.

Γιά την κρίση του Ευρώ.

Γιά την κρίση της Ευρωζώνης.

Γιά την επιμονή της, να στέλνει καθήκια στην Εξουσία.

Γιά την είσοδο χιλιάδων προσφύγων στην ΕΕ.

Γιά την έξοδο χιλιάδων προσφύγων από την Ελλάδα προς άλλες χώρες της ΕΕ.

Γιά την πτώση του υδραργύρου μετά το πέρας της καλοκαιρίας.

Στο θέμα του προσφυγικού θριάμβευσε γιά μιά ακόμα φορά το ελληνικό φταίξιμο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε χίλια ψωροχιλιόμετρα θάλασσας και μπαίνει πολύ πράμα από Τουρκία μεριά, λένε. Από μιά χώρα δηλαδή που ως γνωστό όλες οι αρχές κάνουν το καθήκον τους, που θριαμβεύει η ευνομία και πάει γκαζάτη η δημοκρατία. Δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας και πνίγεται ένα σωρό κόσμος, αν και χεστήκαμε που πνίγεται τόσος κόσμος, φτου σας, λένε. Δεν κατασκευάζετε γλήγορα στρατόπεδα συγκέντρωσης, χοτ σποτς, να μαζευτεί εκεί όλη η προσφυγιά του ντουνιά και μετά να προωθηθεί στις χώρες της αρεσκείας της, λένε. Και άμα δείτε πρόσφυγα...προωθημένο, να μας φτύσετε. Αυτό το τελευταίο δεν το λένε, αλλά  το σκέφτονται.

Τελικά βαρέθηκαν κάποτε οι αγαπητοί εταίροι να δείχνουν με το δάχτυλο την χώρα μας και άρχισαν το ανοιχτό φτύσιμο. Μαζώχνει κάτι καλά βαλκανικά κρατάκια η Αυστρία και πλακώνουν την Ελλαδίτσα στην ροχάλα: Φάλες γρεκοί, ούτε τη γνώμη σας, ούτε την άποψή σας, ούτε τα επιχειρήματά σας, ούτε τον πόνο σας. Μαζευόμαστε άνευ εσάς και αποφασίζουμε μόνοι μας, πως πρόκειται να λύσουμε το προσφυγικό πάνω στην καμπούρα σας.

Ωραία πράγματα. Άμα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδας και δεν μπορεί να βγει όξω ούτε κουνούπι, ελύθει το προσφυγικόν!

Φωνάζει το Τσιπραριό, δεν του αρέσει φυσικά, να το έχουν και γιά πήδημα και γιά φτύσιμο ταυτόχρονα: Θα δώκουμε σκληρήν απάντηση στην αδικίαν και σα δε ντρέπονται κοτζάμου Αυστριακοί άθρωποι, να κάνουνε τέτοια αίσχη κτλ κτλ.

Το Τσιπραριό βασικά δεν έχει άλλη επιλογή, από το να βγαίνει στις πρώην εχθρικές τιβές και να κάνει τον καμπόσο. Να λέει, του επέτρεψε η Τρόϊκα, να αντιδρά του απαγόρεψε. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι. Το ξεσκίσανε, το εξαπατήσανε, το δουλέψανε, το έσκυψαν, το πήδηξαν, το έφτυσαν, το αλλαξοπίστησαν, να μην το αφήσουνε να πει και καμμιά τηλεοπτική μαλακία, να ξεδώσει;

Έτσι έχουν τα πράγματα παιδιά, ας ζμπρώξουμε λιγάκι όλοι μαζί και λύθηκε το προσφυγικό: Όλη η χώρα στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, και κρατάμε όλοι γερά, να μην φύγει ούτε προς παράδειγμα προς αποφυγήν ένας αλλοδαπός όξω.

Τυχαίες εξελίξεις; Σοβαρευτείτε ρε. Θυμόσαστε τι γινότανε, όταν μας στέλνανε οι μεγαλύτεροι στο περίπτερο, να τους πάρουμε χύμα τσιγάρα; Εμάς πιάνανε, εμείς τρώγαμε τις σφαλιάρες μας από γονείς και δασκάλους. Ο μικρότερος την πληρώνει πάντα. Και αν δεν είσαι μόνο μικρός, αλλά και πρόθυμος, ή χαζοβιόλης, ή απλά μαλάκας, ή όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα, ε τότε του αφαιρείς του ισχυρού κάθε άλλη επιλογή.

Φταίει η Ελλάδα και σήμερα παιδιά και θα φταίει γιά πολλά ακόμα μνημόνια μέχρι τελικής πτώσεως. Όσο στέλνουμε καθάρματα, δότες, ευρωλάγνους, ναινέκους στην εξουσία, πάντα θα φταίμε. Και σε τούτο το τελευταίο δεν υπάρχει αμφιβολία: Οι καθαυτό φταίχτες είμαστε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου