3/4/16

Ούτε πέντε Γουίκιλίκς δεν μας σώζουν, αδέρφια



Τι ωραία που μας τα είπε ο αξιαγάπητος κύριος Τόμσεν και η αξιαγάπητη κυρία Βελκουλέσκου! Το Γουίκιλικς νάναι καλά και να του στηθεί του φουκαρά του Ασσάνζ αδριάντας στο Πεδίο του Άρεως παρακαλώ.

Ωραία μας τα κελάηδησαν τα δυό πουλάκια του ΔΝΤ, να μάθουμε τι υπέροχες συνθέσεις τιτιβίζουν οι φίλοι μας της Τρόϊκας. Γιά τον αξιαγάπητο (γιά ορισμένους), κατ΄εμέ πολιτικό απατεώνα, Τσίπρα, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από απλά: Κομισιόν και ΕΚΤ είναι καρντάσια και γαμώ τις παλιοσειρές, το ΔΝΤ μπαγάσας και ρεζίλης της κενωνίας. Μένει να ρίξει καμμιά μπαλωθιά και γιά τους...καλούς το Γουίκιλικς, να τρέχει ο διάδοχος των Γιωργάκη, Παπαραδήμα, Καραμανλή και να μη φτάνει.

Τι μας είπαν με άλλα λόγια τα δυό αξιαγάπητα παιδιά του ΔΝΤ; Να τα πούμε έξω από τα δόντια; Και γιατί να μη τα πούμε; Μπλογκ είμαστε, δεν είμαστε κανάλι ή εφημερίδα, να μας κλείσει ο Ερντογκάν. Παρακάτω ο πραγματικός διάλογος μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου. Ακούστε λοιπόν.

Τόμσεν: Άμα τον ξαναπιούν οι φίλοι μας οι Έλληνες, θα σπάσουμε πολύ πλάκα.

Βελκουλέσκου: Θα τον ξαναπιούν Πωλ.

Τόμσεν: Καλά, αλλά τι κάνουμε , αν ξυπνήσουνε τα ζώα και μας πάρουνε φαλάγγι;

Βελκουλέσκου: Α μπα, χλωμό το βλέπω. Όσο υπάρχουν ακόμα οι συνταξούλες της γιαγιάς και του παππού, δεν βλέπω τον Έλληνα να ξυπνάει.

Τόμσεν: Ναι, αλλά άμα λιανίσουμε τις συντάξεις και αν καταφέρουν να σχηματίσουν διαδοχικά κυβέρνηση οι Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Λεβέντης, Φώφη, ο καθένας μόνος του και μερικές φορές όλοι μαζί και βγει μετά ξανά τρίτη φορά Αριστερά ο Τσίπρας και τάξει, να μετατρέψει όλα τα ναι αυτής της χώρας σε όχι, τότε δεν μπορεί, θα ξυπνήσει.

Βελκουλέσκου; Και; Θα είναι ήδη τόσο εξαρτημένος στον ύπνο του από το...πιοτό, που θα τον πίνει και ξυπνητός.

Τι άλλο περιμένει ν΄ακούσει ο γίγαντας λαός, γιά να βγει και να τους πιάσει από τον γιακά τους εγχώριους μνημονιοκαθαρματίες και να τους στείλει στον διάολο;

Απάντηση: Να κοπεί ολόκληρη η σύνταξη της γιαγιάς.

Δίδαγμα: Ας τον πίνουμε μέχρι τότε αδέρφια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου