5/6/16

Δεν βρίζουμε, αλλά άμα τα θέλει του Χουλιαράκη ο απαυτός, τι να κάνουμε;


25594551518b4aa1b8ecb84903bb28a3

Η πουτάνα το κάνει από ανάγκη, αλλά που και που της αρέσει κι΄όλας. Να το κάνω λιανά, να το καταλάβουν όλοι. Δεδομένο είναι το εξής: Ότι...μπαίνει, πρέπει να μπει επειδή τον γουστάρουν οι Δανειστές. Μπαίνει λοιπόν, μέσα και ακόμα πιό μέσα, όσο τραβάει η νεοφιλελεύθερη καρδιά των Βρυξελλών, και των απανταχού Δανειστών.

Και ευτυχώς που υπάρχουν οι αντιμνημονιακοί...αριστεροί, που πολεμούν την νεοφιλελέ λέρα, αλλά με τέτοιον...ύπουλο τρόπο, που ο δόλιος ο λαός δεν το παίρνει καν χαμπάρι. Το στήσιμο στα τέσσερα και η καταστολή της λαϊκής ευημερίας δεν είναι φυσικά στόχος της κυβέρνησης, αλλά γιά τα όμορφα μάτια των Δανειστών, χαλάλι.

Αλλά είπαμε, μερικές φορές αρέσει και στην πουτάνα:

Μπήκαν οι βάσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας με τρόπο βιώσιμο. 

Υπογραφή, Χουλιαράκης.

Δεν το κάνουμε μόνο από ανάγκη, δεν μας αναγκάζουνε μόνο, αλλά το τραβάει και ο οργανισμός μας το τσιτσί σύντροφοι. Υπογραφή, Χουλιαράκης. Να τον πιάνεις και να τον κάνεις με αριστερές σφαλιάρες του αλατιού, να νοιώσει τι σημαίνει Αριστερά, το καθήκι.

Γιά τον Χουλιαράκη, συγγνώμη, να το διορθώσω λιγάκι, γιά το παλιοτόμαρο τον εντολοδόχο των Δανειστών, Χουλιαράκη, ότι μπήκε με το τελευταίο αγγούρι-τσουνάμι είναι η βάση γιά την επανεκκίνηση της οικονομίας! Μιά βάση...βιώσιμη! Δεν μας είπε όμως ο λακές των Βρυξελλών γιά ποιόν είναι βιώσιμη. Γιά τον ίδιο τον Χουλιαράκη με τα πέντε, έξη, εφτά χιλιάρικων μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ή γιά τον συνταξιούχο των διακοσίων πεντήκοντα πέντε ή τον άνεργο των μηδέν κόμα μηδέν;

ΥΓ: Συνάδελφοι μπλόγκερ, μην ακολουθείτε το υβριστικό παράδειγμα του Βραχόκηπου και αφήστε τα μπινελίκια γιά το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ, όπου θα κριθεί το πρωτάθλημα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού.

Τι; Το πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα; Ε τότε χώστε τα στα νεοπασόκια του Σύριζα αλύπητα! Φυσικά και δεν γίνεται, να περιμένετε μέχρι την επόμενη μπασκετική σαιζόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου