19/9/10

Το τραπεζικοπασοκικό σύστημα της ρουφιανιάς, της απατεωνιάς και της πουστιάς!




Πιάστηκαν στα πράσα 100.000 καταθέτες εξωτερικού!

Τύλιξαν σε 70 CD 100.000 καταθέτες εξωτερικού

Δεν είχαν 19

Αυτά μας γράφει σήμερα το ΒΗΜΑ! Το Κυριακάτικο Βήμα, το τεύχος της ημέρας της εκκλησίας. Ας...εμβαθύνουμε λιγάκι γιατί πρόκειται για ιδιαίτερα...χριστιανική υπόθεση.

Ηλεκτρονική λίστα με 70 CD που περιέχουν στοιχεία για τις καταθέσεις και τους τόκους που πήραν τα προηγούμενα χρόνια περίπου 100.000 Ελληνες που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

Για 100.000 Ελλήνων μιλάνε, αλλά μη πάει τώρα ο νους σας σε τίποτα...μεγαθήρια! Σιγά τώρα να κυνήγαγε η πράσινη λέπρα την ολιγαρχία! Οι μεγιστάνες, οι εφοπλιστές, οι Μεγαλομεγάλοι δεν υπάρχουν φυσικά σε κανένα από αυτά τα CD. Εδώ πρόκειται για απλούς θνητούς που σκέφτηκαν με τον εξής τρόπο: Τα λαμόγια οι κυβερνήσεις της χώρας απαλλάσουν την πλουτοκρατία νόμιμα, ε να μην απαλλάξω κι΄εγώ εμένα με όποιο τρόπο νάναι;

Πρόκειται για το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει αυτή τη στιγμή το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, το οποίο ενεργοποιεί η κυβέρνηση παράλληλα με την εφαρμογή καθολικού «πόθεν έσχες» και των νέων αυστηρών τεκμηρίων διαβίωσης.

Η σοσιολησταρχία της πασόκας διαθέτει μόνο ένα όπλο: Τον φόβο! Όσο ο μαλάκας ο πολίτης κάθεται στ΄αυγά του και πληρώνει της αφράδως την δαντέλλα, αντί να ξεσηκωθεί, να βγει στους δρόμους και να κάνει τους πρασινολεκέδες "από μέσα και επό έξω, το ίδιο", αυτοί θα μας κόβουν και θα μας ράβουν. Αλλά, όπως έγραψα σε άλλο άρθρο, οι Έλληνες τους φοβούνται γιατί τους πιστεύουν ακόμα! Πιστεύουν τον παπατζή Θεέ μου! Σου λένε, ναι ρε κάηκαν και μ΄αυτόνανε τα δάση, ναι ρε μας έλεγε ότι δεν θα καούν, αλλά ατύχησε. Ναι ρε, με φακελλάκι φτιάξανε την παράγκα της υγείας, με φακελλάκι την μεγάλωσαν, μιαν Ελλάδα χωρίς φακελλάκι μας έταξαν και πάλι φακελλάκι αμόλησαν, αλλά δικά μας παιδιά τα πρασινοφρουράκια.

Πιστεύει μια μερίδα της κοινωνίας τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ψεύτες αυτού του τόπου! Και αυτή η πίστη είναι το πραγματικό όπλο των πρασινολεχρίτων.

Ο συνδυασμός των τριών αυτών μέτρων που υποδείχθηκαν από την τρόικα αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων από την άμεση φορολογία και να αποδώσει καρπούς κυρίως ως την άνοιξη του 2011 οπότε θα υποβληθούν οι νέες φορολογικές δηλώσεις. Μόνο από την εφαρμογή των τεκμηρίων, το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι θα εισπράξει περισσότερα από τις προβλέψεις του μνημονίου, δηλαδή περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ, ενώ με την καθολική εφαρμογή του «πόθεν έσχες» θα υπάρξει σημαντικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή και κυρίως σε εκείνους που έχουν αποκτήσει τεράστια ακίνητη περιουσία τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, από το να ρουφήξουν ο αίμα του πολίτη για λογαριασμό των δανειστών! Τα καθάρματα της Κ.Ο και της κυβέρνησης της πατσοκαρίας δεν έχουν άλλη ασχολία από την αφαίμαξη της κοινωνίας. Δεν τους ενδιαφέρει το κυκλοφοριακό, το περιβαλλοντικό, το μεταναστευτικό, η υγεία, η παιδεία, το παιδί, ο άρρωστος, ο ένεργος, η εξωτερική πολιτική, ο συνταξιούχος, η μάνα, η προκοπή της χώρας, τίποτα! Το μόνο που ξέρει να κάνουν είναι να μαζεύουν το παραδάκι του κόσμου για να το παραδώσουνε στα ξένα και ντόπια αφεντικά τους. Και αυτή την αισχρή και ανήθικη διαδικασία την ονομάζουν ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!


Οι ξένες τράπεζες
έδωσαν τους... Ελληνες


Το υπουργείο Οικονομικών είχε απευθύνει το προηγούμενο διάστημα αίτημα σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα την Ελβετία, για να αντλήσει στοιχεία για έλληνες καταθέτες που δεν δηλώνουν τους τόκους που εισπράττουν. Τα στοιχεία που έλαβε ως απάντηση είναι αποκαλυπτικά....

...Να σημειωθεί ότι τα νέα CD δεν προέρχονται από την ελβετική τράπεζα από την οποία είχαν διαρρεύσει στοιχεία καταθετών και είχαν δοθεί σε διάφορες χώρες, αλλά είναι προϊόν επίσημης συναλλαγής του ελληνικού κράτους με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη...

Μιλάμε για την μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτύλα που μπορεί να φανταστεί κανείς! Οι τράπεζες, τα αρχιλαμόγια, τα καθήκια οι τζογαδόροι με ξένα λεφτά, το καρκίνωμα των χαρτοπαικτών με ξένα κεφάλαια, οι κουραδομηχανές των κοινωνιών, οι κυβερνήτες της τύχης των λαών! Αφού μαζέψανε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε, αφού τα φάγανε, τα παίξανε, τα χάσανε, αφού βάλανε τα τσιράκια τους στις μαλακοκυβερνήσεις να τους...αποζημιώσουνε μάλιστα για όσα χάσανε, έρχονται τώρα σε μορφή ΑΘΛΙΟΥ ΚΩΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ και "δίνουν" τον μαλάκα τον μικρομεσαίο πελάτη τους! Η απατεωνιά του αιώνα! Η τράπεζα απαλλοτριώνει τον πελάτη-καταθέτη!!!!

Βig Βrother η Εφορία

Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί στην ηλεκτρονική καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) όλων των Ελλήνων με «Βig Βrother» (Μεγάλο Αδελφό), το σύστημα Τaxis της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Ηδη έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή της εντός σχεδίου ακίνητης περιουσίας όλων των πολιτών, ενώ σε επόμενη φάση θα ολοκληρωθεί το Περιουσιολόγιο με τα εκτός σχεδίου ακίνητα και αγροτεμάχια. Παράλληλα, η ΓΓΠΣ αντλεί καθημερινά στοιχεία από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που έχουν αποκτηθεί από περίπου 7.000.000 πολίτες.

Ξυπνήστε! Σας έχουν κυρήξει τον πόλεμο! Ξυπνήστε και πάρτε τους με τις πέτρες, είναι οι εχθροί σας! Ξυπνήστε και βάλτε τους βρωμόχερο πριν σας τα βουτήξουν όλα! Δεν τους ενδιαφέρει το αφεντικό τους, η ολιγαρχία, τους ενδιαφέρεις μονάχα ΕΣΥ κι΄ΕΓΩ!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου