30/9/10

Ελλάς, Ελλήνων, Φυλακισμένων: Η κυβέρνηση βγάζει τα...τανκς!





Η κοινοβουλευτική Χούντα του Πασόκ σώζει τώρα την χώρα και με ωμή βία!
Με ακραίες νομοθετικές κινήσεις που θυμίζουν περισσότερο πραξικόπημα παρά δημοκρατία, σταματάει τον κοινωνικό διάλογο και κυρήττει ανοιχτά στον λαό τον πόλεμο !







Οι πράσινοι τοποτηρητές-εντολοδόχοι Ξένων Συμφερόντων στην χώρα συνέχισαν για δεύτερη μέρα τον ανελέητο βομβαρδισμό της κοινωνίας! Ισχυρές δυνάμεις πρασινασφαλητών επιτέθηκαν προχτές κατά του πολίτη που θα οδηγείται εφεξής στα πασοκικά κάτεργα, αν τολμήσει το κακούργημα παρακράτησης φόρου από ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ και πάνω! Ένα ευρώ ιδιαίτερα πολύτιμο για την τράπεζα-αφεντικό της κυβέρνησης!







Στην φωτογραφία ο πραξικοπηματίας Παπαδόπουλος την 21 Απριλίου 1967. Καμμία σχέση πάντως με την σημερινή κυβέρνηση: Οι συνταγματάρχες "σώσανε" την χώρα για άλλο λόγο από αυτόν που την "σώνει" τώρα το πασόκ.

Από μέρες οργώνουν ειδικές δυνάμεις από 25.000 forocops τις ελληνικές πόλεις και ύπαιθρο για την εξουδετέρωση φοροεγκληματικών πυρήνων. Χτες όμως η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κατεβάσει στους δρόμους και τεθωρακισμένα! Μετά τις επιτάξεις, μετά τις εισαγγελικές αρχές, μετά τις ψευδείς υποσχέσεις και την απατεωνιά, μετά την τρομοκρατία, έρχεται απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος, δήμευση περιουσίας, ποινικοποίηση, φυλάκιση! Η νομικές διαδικασίες επισπεύδονται με την εγκατάσταση στρατοφορτηγοδικείων.







Η πρόταση-σύνθημα των νταλικέρηδων προς την κυβέρνηση της επιτήρησης

"Κρατήστε τα κλεμμένα και αφήστε μας τις πληρωμένες άδειες μας"

κρίθηκε ανεπαρκής για τα συμφέροντα της τρόϊκας και έτσι....







...."Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η επίμαχη τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης, με την οποία, όσοι αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από επίταξή τους, τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στον υπουργό Μεταφορών, να αφαιρεί από τους μη συμμορφούμενους μεταφορείς, την άδεια άσκησης επαγγέλματος. (το Βήμα)

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση για τη στάση της έναντι των ιδιοκτητών φορτηγών και τις αυστηρές κυρώσεις που προωθούνται. Η ΝΔ διά του εκπροσώπου της κ. Π. Παναγιωτόπουλου επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι με τηνπολιτική της «βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνικής ειρήνης», «σπρώχνει την κατάσταση στα άκρα» και «επιδιώκει μετωπική σύγκρουση».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι «τα άκρα δεν αποτελούν λύση και η προσφυγή στη βία δεν αποτελεί λύση»

«Με την παρούσα τροπολογία, η κυβέρνηση προχωρά σε αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες ατραπούς» παρατήρησε ο Άγγελος Τζέκης (ΚΚΕ). «Πρόκειται για επιχείρηση κλιμάκωσης που προσπαθεί να τρομοκρατήσει το λαό, όπως έγινε με τους ναυτεργάτες». «Η κυβέρνηση δεν έχει μόνον στόχο τους φορτηγατζήδες. Στέλνει ένα μήνυμα πως ο λαός πρέπει να σκύψει το κεφάλι, για την σωτηρία της πατρίδας» συμπλήρωσε ο βουλευτής.


«Πρόβα τζενεράλε για γενικευμένη εφαρμογή» διέκρινε στην τροπολογία ο Δ.Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος έψεξε και τον υπουργό προσωπικά: «Σας άκουσα έκπληκτος να κατακρίνατε τις διατάξεις της δικτατορίας ως γραφειοκρατικές. Διεκδικείτε λιγότερη γραφειοκρατία στις ρυθμίσεις της δικτατορίας;»





Λίγο παλιά η φωτογραφία, αλλά όμορφη και πάντα επίκαιρη.

Η κυβέρνηση της Κουαντρίγκας (
τρόϊκας και πασόκ) ποινικοποιεί το ανθρώπινο δικαίωμα της απεργίας προφασιζόμενη πάντα "κοινωνικούς λόγους": Μείωση των εσόδων από τον τουρισμό, στην περίπτωση των λιμενεργατών, μείωση των εξαγωγών και του τζίρου της αγοράς, στην περίπτωση των μεταφορέων Δημοσίας Χρήσεως.

Με την ίδια λογική αφαιρείται από ΚΑΘΕ κλάδο της οικονομίας το δικαίωμα της απεργιακής διαμαρτυρίας και απεργιακού αγώνα! Ένας απροκάλυπτος πόλεμος του νεοφιλελεύθερου πασόκ κατά των εργαζόμενων, μια ωμή ρεβάνς του Κεφάλαιου απέναντι στον πολίτη!

Στην φυλακή λοιπόν ο "φοροεγκληματίας τσέπης", μούτρο "περιθωριακός" για ένα τάληρο, ενώ ο λαμόγιος μεγαλομεγάλος το παίζει παρθένα-περαιωμένος, στην φυλάκα και η κουφάλα ο νταλικέρης, ακολουθούν οι φασιστοφαρμακοποιοί, οι αναρχοδικηγόροι, οι κουμμουνιστοταξιτζήδες, οι λιγνιτοτεντυμπόϋδες της ΔΕΗ, οι ταλιμπανοσυμβολαιογράφοι και όλοι οι "ανήθικοι σκοταδιστές νεοαπελευθερωμένοι". Το πασόκ της πανελλήνιας ντροπής θα πρέπει να γνωρίζει, ότι στην σταυροφορία τους κατά της κοινωνίας, δεν θα φτάσουν οι φυλακές για όλους τους αντιφρονούντες!



Ίσως δεν θα φτάσουν και ολόκληρα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης!
Εμείς, όλοι οι πολιτικά εντεταγμένοι ή ανένταχτοι, οι δυσαρεστημένοι, οι προδομένοι, οι αγανακτισμένοι, πρέπει επιτέλους να αμυνθούμε! Πρέπει να προσφέρει ο καθένας μας το λιθαράκι του για την αφύπνηση του κόσμου από τον λήθαργό του. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε, ότι ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των χουντοσοσιαλιστών. Η πράσινη χούντα μας κύρηξε τον πόλεμο! Δεν έχουμε άλλες επιλογές!


Πρέπει να τους πολεμήσουμε κι΄εμείς.
ΚΑΤΟΙΚΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΚΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!
....πριν μας πάρουν την χώρα εντελώς και μείνουμε απλώς κάτοικοι....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου