26/10/10

Σκοτεινά Κέντρα και η δύναμη της μάνας.



Το πasόκ αποδεικνύεται μέρα με την μέρα σαφώς πιο επικίνδυνο απ΄ ότι υπολογίζαμε! Με νύχια και με δόντια υπερασπίζεται την παραμονή του στην (επιτηρημένη) εξουσία, γνωρίζοντας φυσικά ότι μια ενδεχόμενη ήττα θα ισοδυναμούσε με την οριστική του καταστροφή.

Το πasόκ εκτελεί εντεταλμένες αποστολές: Την εξόφληση των δανείων της χώρας και την απελευθεροποίηση του άναρχου λησταρχοκαπιταλισμού. Τα συμφέροντα που εξυπηρετεί είναι τεράστια, φυσικό λοιπόν να μην το εγκαταλείπουν τα αφεντικά του στις δύσκολες μέρες που περνάει.

Η επικοινωνιακή-προπαγανδιστική υποστήριξη που δέχεται είναι πρωτοφανής! Για πρώτη φορά διακρίνουμε στο πasόκ μια πεντακάθαρη και πολύ καλά μελετημένη γραμμή. Η καθιερωμένη παπατζήδικη αερολογία, το κουτοπόνηρο ψέμα και το σοσιαλιστικό κοροϊδιλίκι δεν είναι πλέον αρκετά για να τουμπάρουν τον εξοργισμένο πολίτη. Την λύση του Γόρδιου Δεσμού κλήθηκε να κόψει η επιστήμη: Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, Επικοινωνιολογία.

Ξένοι και (οι λίγοι) ντόπιοι εξπέρ του είδους πέσανε με τα μούτρα στην δουλειά, να σώσουνε την (χαμένη) παρτίδα. Σε τέτοιες υπαρξιακές μάχες δεν υπάρχουν θεμιτά και αθέμιτα όπλα. Ο μοναδικός κανόνας που ισχύει είναι "ο θάνατός σου, η ζωή μου".

Έτσι σχεδόν πριν ένα μήνα παρατηρούμε την ντε φάκτο διακοπή κάθε περί μνημονίου συζήτησης. Ο καθημερινός βομβαρδισμός των ΜΜΕ με νέες μνημονιακές απειλές σταμάτησε ως εκ θαύματος, οι προαγγελθείσες "απελευθερώσεις" τέθηκαν στον πάγο.

Μια νέα προσπάθεια εξαπάτησης του πολίτη είχε τεθεί σε λειτουργία. Η αναβολή της ανακοίνωσης νέων μέτρων για μετά τις Εκλογές, η αναβολή του τσακίσματος των ΔΕΚΟ και της αντιπαράθεσης με κλάδους που τελούν υπό "απελευθέρωση" και γενικά η αποφυγή κάθε δυσάρεστης συζήτησης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα "ηρεμούσε το κλίμα" και θα επανέφερε στην ζωή των πολιτών μια κάποια νορμάλ προμνημονιακή καθημερινότητα.

Οι σχεδόν καθημερινές δημοσκοπήσεις μετέφεραν γρήγορα στα επιτελεία χειραγώγησης και αποπληροφόρησης τα αρνητικά μαντάτα από έναν ψηφοφόρο ο οποίος δεν έβγαινε μεν να διαδηλώσει την οργή του στον δρόμο, αλλά συνέχιζε να πλέει τα μένεα κατά Παπανδρέου και πasόκ. Η επόμενη κίνηση ήταν ένας συμβιβασμός:

Αγοράζαμε παλιά με αυτή την μέθοδο ψήφους, μια τελευταία φορά για την τιμή των τραπεζιτών και δεν το .... ξανακάνουμε πια: Το εκλογικό "δωράκι"! Από 100-300 και καθόλου ντροπή, ολόκληρη τρόϊκα ντε από πίσω!

Η γενική κατακραυγή από μια κοινωνία που βαρέθηκε την παλιά ξεφτύλα και αγωνιά να γυρίσει επιτέλους σελίδα, τους έδωσε να καταλάβουν ότι και αυτό το μέτρο δεν είναι αρκετό. Εν νυκτί σκάρωσαν οι εκλεκτοί ξένοι "σύμβουλοι" του κυρίου, μα καθόλου κυρίου, Παπανδρέου το πυρηνικό όπλο που ακούει στο όνομα "και το επίθετο αυτού Παπανδρέου"!

Αυτό που στο μπάσκετ ονομάζουme isolation game: Αφήνουμε τον καλύτερό μας παίκτη να παίξει ένας εναντίον ενός!

Καλύτερος παίκτης της ομάδας ο...Γιωργάκης;
Στην θλιβερή Ελλάδα της οικογενειοκρατίας, δυστυχώς ναι!

Ένας θλιβερός, πνευματικά απογοητευτικός, κάθε άλλο παρά χαρισματικός Γιωργάκης είναι το μεγαλύτερο όπλο της σοσιαλιστικής και παρά λίγο βάρβαρης οικογένειας του πasόκ!

Φυσικά υπάρχουν εκατοντάδες σαφώς πιο ικανοί και άξιοι πολιτικοί άντρες στις γραμμές του πasόκ! Χωρίς το επίθετό του θα ήταν ο Γιωργάκης ότι πιο άσημο μπορεί να περάσει από την σκέψη ενός φανατικού πασόκου. Με το επίθετο Παπανδρέου κέρδισε την προεδρία του κόμματος απέναντι στον διαόλου-κάλτσα-ξύπνιου Βενιζέλου και στην δεύτερη προσπάθεια την πρωθυπουργία από την κουφάλα τον Καραμανλή που τον έδενε όμως πνευματικά ναυτικό κόμπο.

Τέτοιος ρεζιλίκι τόπος είμαστε!

Έτσι λοιπόν βάλανε τον Γιωργάκη που δεν ξέρει να χωρίσει δυο γαϊδουριώνε άχυρα, να βγάλει το φίδι από την τρύπα! Μόκο ο πολύς Πάγκαλος, κιχ το Λοβερδάκι, τσιμουδιά ο πολύς Τσάρος, τον σκασμό η καρχαριού της Παιδείας, σσσστ ο Χοντροβενιζέλος, σούζα ο σερίφης, τους μαζέψανε όλους τους μεγάλους και τρανούς και αφήσανε τον στόκο να στοκάρει!

Σατανικό σχέδιο!

Πριν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα μας χώνει ο Γιωργάκης μια ολόκληρη διακαναλική με αρτσιμπούρτσια, να μας φύγει ο λουλάς! Δεν έχει σημασία η μπαρούφα που θα ψελλίσει ο Γιωργάκης, σημασία είναι να τον δει ο κόσμος ότι την είπε αυτός! Όσο γελοίος γίνεται όταν ανοίξει το στόμα του, τόσο περισσότερο πορώνονται οι ανίατοι παπανδρεϊκοί μ΄αυτόν!

Αυτά είναι τα πραγματικά χάλια της Ελλάδας! Αυτή εδώ είναι η πραγματική χρεωκοπία και ο ξεπεσμός! Δυστυχώς ο δικομματισμός κατασκεύασε αγάλματα-είδωλα και τα προσκυνάει βρέξει-χιονίσει! Χαρακτηριστικό ένα προσωπικό μου βίωμα με άτομο της οικογένειάς μου. Ρε συ μαμά (φτου γμτ, μου ξέφυγε) αφού το καλοκαίρι έλεγες ότι δεν θα τον ψηφίσεις τον π......, τι μου λες τώρα πάλι; -Τι να κάνω; Αφού είναι καλός άνθρωπος!

Χωρίς την βοήθεια των μανάδων μας, θα δυσκολευτούμε σίγουρα. Αλλά αν καταφέρουμε να "ψήσουμε" τις μισές, τον έχουμε ξεσκίσει!








.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου