26/10/10

Διακαναλική και η Δημοκρατία της Ελληνικής Μπανανίας
Διακαναλική, όπως λέμε "θα τον δεις και θα πεις κι΄ένα τραγούδι"!

Κι΄αν δεν θέλω ρε παιδιά;
-Θα τον δεις!
Κι΄αν βγάζω σπυράκια όταν τον βλέπω;
-Θα τον δεις, είπαμε ρε!

Ε, ρε τι πάθαμε δευτεριάτικα....
Και όλα αυτά για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές! Παγκόσμιο ρεκόρ, πουθενά αλλού στον κόσμο δεν γίνεται παρόμοιο για δημοτικές εκλογές! Ούτε ισοβίτες δεν θα παίζανε ένα τέτοιο παιχνίδι για να σκοτώσουν την ώρα τους.

Μιάμιση ώρα κλεμμένη από την τηλεοπτική ζωή του καθενός μας, παρακαλώ!
Όχι ρε, δεν γουστάρω να κλείσω για χατήρι του παπαπαπάρα την τιβί μου! Εγώ γουστάρω να δω mega και άμα ζητάει ο οργανισμός μου alter, να βουτάω το αλαχτήρι και να ικανοποιώ τα χαμηλά μου τηλεοπτικά ένστικτα και πιστεύω. Ούτε μια μέρα στα δέκα χρόνια!

Τι φταίω εγώ άμα τραβάει ο Γιωργάκης και ο κάθε τρόμπας ζόρι; Να το τραβήξεις κύριε μονάχος σου και να μ΄αφήσεις εμένα να κάνω το ελεύθερο ζάπιγκ που μου έχει κατωχυρώσει σαν δικαίωμα το Ελληνικό Τηλεοπτικό Σύνταγμα! Τι φταίω εγώ για το ζόρι το δικό σου; Δεν γουστάρω ρε φίλε την φάτσα σου, γιατί να την υποστώ με το στανιό;

Τι, να πάω βόλτα άμα δεν θέλω; Και ποιός είσαι εσύ ρε παλιοφασίστα που θα με αναγκάσεις εμένα, να πάω να κάνω βόλτες; Δεν γουστάρω βόλτα και καθαρό αέρα ρε βόσκ, ούτε υγιεινή διατροφή, ούτε κόψιμο του τσιγάρου, ούτε να χάσω κιλά γουστάρω ρε! Εγώ γουστάρω την καταστροφική πολυφωνία της δημοκρατίας! Γουστάρω να αποβλακώνομαι δέκα ώρες κάθε μέρα μπροστά στην τηλεόραση που αγόρασα με τα λεφτά μου.

Δικαίωμά μου! Εσύ με ποιό δικαίωμα μου αφαιρείς αυτήν την ελευθερία; Είσαι πρωθυπουργός; Και; Νάσουνα τίποτα Πινοτσέτ, τίποτα Παπαδόπουλος, μάλιστα. Άμα τυγχάνει κάποιος Χίτλερ τα κάνει τα κανάλια ότι θέλει και δεν ρωτάει κανένα, εσύ ποιός είσαι; Ρε άει στο διάολο, που θα μου πεις εμένα, είναι νόμος του κράτους! Σε ποιόν γραφτό ή άγραφτο ηθικό νόμο το στηρίζεις αυτό ρε βολεμένε λεχρίτη; Άει στον γέρο τον διάολο!

Με το ζόρι να μου πιπιλήσει το μυαλό ρε σεις! Σε όλα τα κανάλια! Δεν του φτάνανε δυο-τρία! Και όποτε αυτός γουστάρει! Πάνω στο δικό μου το ματσάκι, ή στην σαπουνόπερα της κυράς! Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε καράφλα;

Τους αφήσαμε να αλωνίζουνε τους κάθηκες του κερατά και θα μας κλείσουνε και τα κανάλια μας! Για ψύλλου πήδημα βγαίνει ο δικός σου και αναγκάζει την τηλεοπτική κοινωνία της Ελλάδας να υποστεί στην καλύτερη τηλεοπτική ώρα τον οποιοδήποτε πρωθυπουργό αυτής της διεφθαρμένης χώρας!

Και γιατί εσύ διακαναλική ρε επιστήμωνα και τα άλλα τα παιδιά γιοκ; Είναι και αυτό μια από τις παρενέργειες του σοσιαλισμού σας ρε κρυφοφασιστόκοι;

Έχει ζόρι ο τύπος, που θα φάει στις εκλογές φτύσιμο τσουνάμι και μου στήνει στημένο σικέ παιχνίδι σε όλα τα κανάλια! Και τι στήσιμο! Ακούστε!

Τραβάει τα κανάλια στο Μαξίμου σαν να πρόκειται για Εθνικό γεγονός! Ο ξεπουλημένος τραβολογάει τα κανάλια στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο για να κάνουν προπαγάνδα για το κόμμα του! Απίστευτος και ελεεινός! Από που κι΄ ως που ρε Παπακατάρα; Δικό σου είναι το Σύνταγμα; Το επόμενο βήμα προς τον ολοκληρωτισμό θα είναι να τους ξανακαλέσεις εκεί πριν από τις Βουλευτικές! Και με τους δικούς σου όρους!

Τι όρους; Τους δικούς σου! Διαλλέγεις κανάλια, διαλλέγεις τόπο, διαλλέγεις τρόπο, διαλλέγεις τα πάντα!

Στο γραφείο σου....
Με τον δικό σου Πεταλωτή αντί δημοσιογράφου-moderator....
Mε δική σου λίστα ερωτήσεων....
Με τις δικές σου κόκκινες γραμμές....
Με τον δικό σου κανονισμό....

Στημένο, σικέ και άθλιο παιχνίδι!
Και σαν να μην φτάνανε όλα αυτά, να τον βλέπεις να απαντάει σε δικές του ερωτήσεις αντι στην ερώτηση του δημοσιογράφου-τιμωρού-μπαμπούλα που βρέθηκε απέναντί του. Να τον ρωτάει η άλλη για τα χάλια και να απαντάει αυτός για τα χαλιά! Ρε αμάν, ρε ζαμάν, όχι αυτό που ήθελε ο μαέστρος να μας πει, μας το είπε και με το ζόρι.

Ο θεσμός της διακαναλικής είναι ένας άθλιος αντιδημοκρατικός θεσμός όταν υποβιβάζεται σε επίπεδα όπως το χτεσινό. Η (περιορισμένη σε ορισμένους σταθμούς) διακαναλική επιτρέπεται μόνο για δυο λόγους: Για το ευχητήριο δεκάλεπτο του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Χριστούγεννα-Πάσχα, όπως και για γεγονότα μέγιστης Εθνικής Ανάγκης (κρίσεις, πολέμους) με έγκριση της Βουλής. Όλα τα άλλα είναι αισχρές εκφράσεις της νουδοπασοκικής αντίληψης περί δημοκρατίας, που πρέπει επιτέλους να πάρουν ένα τέλος.

Το θετικό της χθεσινής διακαναλικής είναι ότι....τελείωσε. Ας ελπίσουμε, ότι μαζί της τελείωσε και ο ψεύτης....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου