21/10/10

Θρίαμβος Χρυσοχοϊδη: Βρέθηκε η πατέντα μείωσης τιμών!

Η αγορά δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλες μειώσεις τιμών, λέει ο ΣΕΒ

Συνάντηση με Μ.Χρυσοχοΐδη



«Δεν μπορώ να λύσω την εξίσωση, πώς όταν έχω 5% κέρδος μπορώ να μειώσω 30% τις τιμές», ανέφερε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απαντώντας έτσι έμμεσα στην προτροπή του υπουργού για μείωση των τιμών έως 30%. Τα Νέα.


Θρίαμβος του Σερίφη των Τιμολογίων, Χρυσοχοϊδη, επί της Ακρίβειας!

Επιτέλους βρισκόμαστε κοντά, πολύ κοντά, στην μείωση της ακρίβειας που μαστίζει το καλάθι της νοικοκυράς στην επιτηρημένη χώρα μας.

Μετά από κουραστικές διαβουλεύσεις κατάφεραν ΣΕΒ και Χρυσοχοϊδης να βρουν την φόρμουλα της επιτυχίας στον αγώνα που κάνει ο δεύτερος για την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας! Πρόκειται για μια απλή εξίσωση!

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ η φόρμουλα έχει ως εξής:




30% Χ (μείωση των τιμών κατά 30%) = 5% K ( κέρδος 5%)



Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κύριος Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να λύσει την εξίσωση επειδή είναι λίγο μπούφος στα μαθηματικά αλλά ξεφτέρι στην οικονομία, ως συνήθως όλοι οι οικονομολόγοι δηλαδή. Ο κύριος Χρυσοχοϊδης από την άλλη μεριά, θα την έσκιζε την εξίσωση με την μία, αλλά επικαλέστηκε άγνοια για να μη θίξει τον συνομιλητή του. Τελικά αποφάσισαν να μεταφέρουν την εξίσωση στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία έχει και την ανάλογη μόρφωση.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου