21/10/10

Η Κατάρ-α της (αστακο)Μάνας!

Χάρης Παμπούκης: Ήθελε να φάει αστακό ξυδάτο.....

Αλλά την κοπάνησε την τελευταία στιγμή ο αστακός κι΄ έμεινε ο υπουργός με το.....


Τα πήρε στο κρανίο ο Χάρης Παμπούκης, γνωστός και ως
Fast Track-Dirty-Harry, με την επενδυτική νίλα του Κατάρ στον Αστακό! Ποιός είδε τον Χάρη και δεν φοβήθηκε, λοιπόν σήμερα καθώς έμπαινε στην Βουλή!


Πρώτα τάχωσε σε όλους οι οποίοι «επιχαίρουν για το “ναυάγιο” της επένδυσης» και μετά πλάκωσε τις εταιρείες που θα αναλάμβαναν το έργο στις γρήγορες. Τι να σας κάνω εγώ ρε παιδιά, είπε, «φυσικά και δεν επιχαίρω για αυτή την εξέλιξη, αντίθετα είμαι ιδιαίτερα οργισμένος, αλλά παρασυρθήκαμε καθώς είχαμε να κάνουμε με δύο πολύ σημαντικές εταιρείεςμε διεθνές κύρος» , κάτι ωστόσο που «δεν αποδείχθηκε στην πράξη» .

Ε νέα παιδιά είναι, παρασυρθήκανε, τι να κάνουμε τώρα; Τις είδανε γλυκούλες τις εταιρείες, κουνιστές και λυγιστές, τις ρίχνουν ένα fasttrackάρισμα στα γρήγορα, να μην χάνουνε πολύτιμο χρόνο, πάει, αυτό ήτανε, λένε. Ε, κάτι μικροσουρτουκιές υπήρχαν, αλλά πρώτα το καθήκον και η Ελλάς, σκέφτεται ο Χάρης φίλαθλοι αναγνώστες και δίνει τόπο στην οργή με ένα ΑΣΤΑΚΟμμάτια!

Τελικά του τήνε φέρανε για τα καλά οι γκιόσες
"στην πράξη" και ο Χάρης έπεσε σε κατάθλιψη: «Δεν το πιστεύω τέτοιο ρεσιτάλ μη σοβαρότητας» . Α, ρεσιτάλ μη σοβαρότητας έδωσαν οι εταιρείες, γιατί μου πήγε ο νους σε χορό της κοιλιάς ή σε τίποτα ακροβατευτικά στο στυλιάρι, ξέρετε τώρα τι εννοώ. Απαράδεκτες πάντως οι εταιρείες, λέει ο Χάρης, και δεν τον ενδιαφέρει άμα ζουν ή αν πεθαίνουν, «Ας πάνε όπου θέλουν, δεν ενδιαφέρει αυτό τη χώρα μας»., δεν πρόκειται να τους ξαναμιλήσει κτλ.Μου φαίνεται ότι απόκτησε ο Λοβέρδος ισάξιο αντίπαλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου