12/11/10

Όθωνας: Πιο βάρβαρος και από τους...βαυαρούς!

http://news247.gr/ellada/politiki/article513038.ece/BINARY/original/othonas.jpg


Την άποψη πως πρέπει ακόμα και να εξεταστεί και η περίπτωση των απολύσεων στον δημόσιο τομέα εξέφρασαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Όθωνας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 δήλωσε ότι «δεν μπορεί να έχουμε θέματα ταμπού». Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν το βάρος των απολύσεων να το πληρώνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας.
Λίγο μετά από τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Μεταφορών Δ. Ρέππα πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις στις ΔΕΚΟ, ο ρεθυμνιώτης υφυπουργός, Μανώλης Όθωνας δήλωσε: «Όπου δεν χρειάζονται ή είναι υπεράριθμοι, παρασιτούν ή είναι αργομισθίες εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό».
goodnet.gr

Μανώλης Όθωνας, υφυπουργός προστασίας του πολίτη!
Μιλάμε για ΤΗΝ προστασία! Αληθινός "μπράβος" του πολίτη! Νάναι καλά τα παιδάκια που ψήφισαν στις αυτοδιοικητικές πάλι πασόκ ή δεν μπήκανε στον κόπο να παρατήσουν την πολυθρόνα στο σπίτι τους ή τον τρίτο φραπέ στην καφετέρια μισό, και τον διατηρούμε στην θεσούλα του και τον καμαρώνουμε που μας προστατεύει και μας φροντίζει!
Ο Μανωλάκης βάλθηκε να προστατέψει από την "αδικία" και τον εργαζόμενο στο Δημόσιο, γιατί δεν γίνεται άλλοι να μπορούν να απολύονται όποτε θέλουν και να υστερεί ο δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος και τα ίδια δικαιώματα έχει και δεν φταίει σε τίποτα και δεν έχει κατουρήσει στο πηγάδι!
Τέρμα λοιπόν το ρίξιμο του δημόσιου υπαλλήλου και η σκανδαλώδης υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα, θέλουμε και μεις απολυσιακά δικαιώματα θείο, ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη και τα μυαλά στα κάγκελα χωρίς ταμπού!
Δεν έχει ενδοιασμούς ο Μανώλης, το κρατικοδίαιτο παράσιτο-υφυπουργός, που τον έχουμε πάνω στην καμπούρα μας και τον ταΐζουμε από το υστέρημα της κοινωνίας μας τον πράσινο υπεράριθμο λεχρίτη του κερατά!
Και κλείνει την...προστασία του με την καταπληκτική δήλωση περί μέτρων και περικοπών, ότι ...

...."το λίπος το πολύ το κόψαμε. Είμαστε τώρα πολύ κοντά στο κόκκαλο"...
...το οποίο δεν θα το σχολιάσω, για να μη ξεφύγω εντελώς...


....καλά, πόσο καιρό θα τα ανεχόμαστε αυτά τα τομάρια ρε γμτ;

1 σχόλιο: