12/11/10

Καρατζαφέρης-Κατεστημένο: Νόκ άουτ στον δεύτερο γύρο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7GYaBUWev8oU_8fHvXpyJdamd_7f-dLYz5KAvL7vvWUO0eBSEDu4tQFgZJT_1YODAR3cmnXyskJfJE8ckQ_PcQRLaYFDVPF_lLKrtdyrnuBWNZvWwF05LKdiAsd2OJriThPhdFvwUtEnF/s400/%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82++2.jpg

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Καρατζαφέρη, συνεχίζει το λα.ος να πλακώνει και στον δεύτερο γύρο το πολιτικό κατεστημένο στις γρήγορες!

Μιλάμε για μπουνιές δεξιά και αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος!

Συγκεκριμένα, δεξιά ρίχνει ένα άπερκατ στο κατεστημένο της νδ στηρίζοντας τον πασοκικό Σγουρό ο οποίος δεν πρόλαβε να γίνει ακόμα κατεστημένο, αλλά πολύ θα ήθελε ο άνθρωπος ως γνωστόν.

Αριστερά, τι αριστερά, τέλος πάντως, έχει στριμώξει στην γωνία το σοσιαλιστικό κατεστημένο, κατηγορία φτερού, και το γρονθοκοπάει άγρια με απίστευτη μανία προς δόξαν του γαλάζιου τοιούτου σε Αθήνα, Πειραιά και Σαλλονίκη.

Για τον Σγουρό μας δήλωσε ότι είναι καλό παιδί και ότι δεν τον έχει πετύχει ποτέ να κρατάει σκοπιά έξω από τα γραφεία του πασόκ, άρα δεν είναι πρασινοφρουρός, και ότι είχε περάσει να τον επισκευτεί ο Σγουρός, τόσο φιλότιμο παιδί ο Σγουρός, ενώ ο Κικίλιας που πέρναγε σχεδόν κάθε μέρα έξω από το γραφείο του πηγαίνοντας για προπόνηση μπάσκετ, δεν είπε μια φορά, άντε να περάσω να πω μια καλησπέρα στον θείο! Τέτοιο φιλότιμο ο Κικίλιας!


Πασόκ, νδ, λα.ος: Ένα κόμμα σε τριπλή χωριστή συσκευασία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου