28/11/10

Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω

Πιάσανε τον Παμπούκη με τσιγάρο;

Στην τουαλέτα;



Όχι στα κρυφά στην τουαλέτα, γιατί δεν πρόκειται για μαθητή λυκείου, αλλά για τον φαστ τρακ ξεφτύλα υπουργό της κυβέρνησης, Παμπούκη! 

 

Ο "υπουργός-πρότυπο" για την κοινωνία και ιδιαίτερα για την νεολαία είχε πάει μαζί με τον Βενιζέλο και κάτι εκπρόσωπους της Lazard σε ένα γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου για μάσα, πράγμα που δεν θα ενδιέφερε ούτε θα χαροποιούσε κανέναν, εκτός και αν καταπίνανε τα τσιράκια της τρόϊκας κάνα κόκκαλο και πνιγόντουσαν και ησυχάζαμε από δαύτους.


Η είδηση βγαίνει κατόπιν μάσας! Ε, αφού φάγανε τον περίδρομο, πως να μη τον φάνε υπουργοί άνθρωποι του κερατά, βγάζει ο φασττράκιας ο Παμπούκης μια τσιγαράρα, να, και πάει να την ανάψει ως προς την καπνιστική της μεριά!

 

Τόνε βλέπει ο σερβιτόρος, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά σίγουρα είναι τσίφτης γιατί δεν μασάει παμπουκικοϋπουργικό κουτόχορτο, και πάει και τον βουτάει με κάτι "τσιγάρο γιοκ, μάγκα, και θκα σας τα νόμια περί φουμοαπαγόρεψης"

 

Τι έγινε; Τι να γίνει; Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στο Αφγανιστάν που σέβονται τουλάχιστον τους νόμους που φτιάχνουνε οι ίδιοι!

 

Τόνε γράφει τον σερβιτόρο ο Παμπούκης, εδώ γράφουν όλη τη χώρα ρε, τον σερβιτόρο δεν θα γράφανε; Άρχισε ο λεχρίτης ο Παμπούκης τα παφ πουφ, ούτε ο καρβουνιάρης δεν καπνίζει έτσι!

 

Μπα, μη νομίσετε ότι έχετε να κάνετε με έναν άκαπνο βραχόκηπο, που δεν νογάει περί καπνισμονικοτινικού περαδώθε. Την έκανε ο κήπος την θητεία του κανιά κοσαριά χρονάκια διπλοπάκετος τη μέρα!

 

Το αγκάθι είναι αλλού, ότι σε ένα σοβαρό κράτος σήμερα ο Παμπούκης θάτανε ιδιώτης! Και με τις δυο σημασίες της λέξης! Και δεν πρόκειται φυσικά για το τσιγάρο! Το δημόσιο φτύσιμο, κυριολεκτικά, του νόμου που, καλώς ή κακώς, ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή, οποιουδήποτε νόμου, από έναν υπουργό ο οποίος καλείται να διαχειριστεί δισεκατομμύρια για λογαριασμό του Ελληνικού Κράτους, μας αναγκάζει να ρωτήσουμε : Αν αυτός ο άθλιος καταπατάει ΔΗΜΟΣΙΑ νόμους του κράτους, τι κάνει ΜΗ δημόσια;

 

Τι να περιμένει κάποιος από τον απλό πολίτη, τον πιτσιρικά, όταν ένας υπουργός δίνει το ακριβές στίγμα ζαμανφουτισμού λέγοντας "χέστηκα εγώ για τον νόμο;"


Γιατί δεν μπορείς εσύ κύριε άχρηστε να φτιάχνεις νόμους, την σήμερον ημέραν που τσακίζεις τον λαό στο κόψιμο και στο πρόστιμο, και να τους φτύνεις ο ίδιος δημόσια! 

 

Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε Παμπούκη καθήκι, που δεν δίνεις μια για νόμους, ευνομίες, ισονομίες, πουλημένο παλιοτόμαρο;

 

Τελικά τίποτα δεν θα γίνει, αν την πληρώσει κάποιος, αυτός θάμαι εγώ που τα πήρα και βρίζω!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου