22/11/10

Πόλεμος Κατσέλη-Τρόϊκας-Φλώρου και δέκα κιλά κάρβουνο

http://3.bp.blogspot.com/_ek8BF7XuWxQ/S0cUuJwhkWI/AAAAAAAAB9Q/szEmsdnX3PE/s400/01.2010+%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%97+%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A5.jpg


Τώρα αγωνίζονται και οι "Κουίσλινγκ" κατά των στρατευμάτων κατοχής της τροϊκικοπασοκικής ρεντικολέντζας!

Η Κατσέλη ανέβηκε στην καρέκλα και άρχισε να φωνάζει "στ΄ άρματα, στ΄ άρματα, εμπρός στον αγώνα", με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί τόσο πολύ η τρόϊκα και να της πει γεμάτη τρόμο "ξέρεις που σε γράφουμε εσένα και τους άλλους λακέδες, Λούκα;"

Δεν συμφωνεί η πατσαβούρα της τρόϊκας με τον τρόπο γδαρσίματος του ελληνικού λαού, που προτείνουν τα αφεντικά της και αντιπροτείνει έναν πιό...ήπιο, ακριβώς ίδιον με αυτόν τον "ήπιο" που μας γεμίζει σοσιαλιστική ευτυχία μέχρι τώρα.

Στον...ανένδοτο αγώνα της (πα) Λούκας Κατσέλη δεν συμμετέχει ο ευνούχος της τρόϊκας, Φλωροκωνσταντίνου, ο οποίος όμως συμμετρέχει σε κάθε κέλευσμα των κατοχικών αφεντικών του και δεν δίνει μια για τον Γολγοθά της ελληνικής κοινωνίας.

Ορισμένοι των τροϊκικών υπουργών, μεταξύ αυτών και η Λούκα, προσπαθούν να σώσουν το μετατροϊκικό τομάρι τους, φερόμενοι σαν αντιπαπακωνσταντινικοί...εαμίτες, σαν οι αντιστασιακοί των Εφιαλτών! Οι υπουργοί-Μητέρες Τερέζες, μεταξύ αυτών και ο...ήρωας Χρυσοχοΐδης μαζί με την Μπιρμπίλω, δεν έχουν να φοβηθούν φυσικά το ελάχιστο από τις δυνάμεις καταστολής της ελληνικής αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας.

Και επειδή δεν μπορεί να υπάρξει καλός και κακός προδότης θα αντιμετωπιστούν όλοι με τον ίδιο τρόπο από λαό και ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου