20/12/10

45 λεπτά μίλησε ο Παπανδρέου στην ΚΟ του πασόκ. Μα πως το αντέχουν;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOmSXAEkZyCBA4ZF-bHpAmMFVXHrBCQJiiVQaNCKwuRT35PZE_Vop_83XjUNuCSbzx_dDB2ZLMUHOZmatIzsAQT5cMkw0rU57EJyatCPC0RVSRzeN8bZUOO4Nc1hVamQLm0boYWHJE9Hg/s1600/cf83cebaceb9-7-6-10-ceb1cf85cf84cebfceaccebccf85cebdceb5cf82.jpg


«Ουδείς μας είναι λάτρης της, έστω συνταγματικά κατοχυρωμένης στη Δημοκρατία μας, διαδικασίας του επείγοντος. Αλλά βρισκόμαστε ακόμη σε πόλεμο», είπε ο Πρωθυπουργός και τόνισε ότι «έχουμε εκ των πραγμάτων κάποιες προτεραιότητες. Και δεν μπορούμε να διακυβεύσουμε τα ύψιστα αγαθά, όπως την ανεξαρτησία της χώρας μας, την ψήφο της χώρας μας, την αξιοπιστία της χώρας μας».

«Γίνονται και αστοχίες. Όχι κύριοι, δεν διαγράφουμε χρέη, ούτε συγκαλύπτουμε κάποιους. Έχω συνεννοηθεί - και συμφωνεί και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου - και θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα ονόματα εκείνων που χρωστούν, φέρνοντας στη Βουλή την κατάλληλη νομική ρύθμιση, που θα το επιτρέπει και θα κατοχυρώνει την Κυβέρνηση, αλλά και τα δικαιώματα των πολιτών»

«Δεν προσπαθώ να δραπετεύσω»


Τάδε έφη Γιώργος Παπανδρέου, ο Βου, προς την ΚΟ των πράσινων ναίδων της Βουλής, που έχουν την καταπληκτική ικανότητα να τον ακούνε επί 45 λεπτά χωρίς να φωνάξουνε "καμαρώτε, σακούλα!". Τι σου κάνει το ένστινκτο αυτοσυντήρησης όταν πολεμάς να σώσεις το τομάρι σου...

Μιλάει ανερυθρίαστα για ύψιστα αγαθά, για ανεξαρτησία, ναι για ανεξαρτησία, την ξαναθυμήθηκε την λέξη! Απίστευτο ανέκδοτο για έναν Κουΐσλινγκ που γκρέμισε τείχη και έδειξε μυστικούς ατραπούς σε όλα τα παράσιτα αυτού του πλανήτη!

Δεν συγκαλύπτει ούτε διαγράφει χρέη ο πνευματικά και ηθικά ακάλυπτος κύριος Παπανδρέου, ούτε περαίωση, ούτε πρώτες κατοικίες χωρίς πόθεν έσχες, ούτε τα δις που πήγε να περάσει εν πασάντ ο ευνούχος της τρόϊκας, Φλωροκωνσταντίνου! Ακέραιος ο πολιούχος της διαπλοκής και της διαφθοράς!

Είπε και άλλα χοντρά ο απίθανος αυτός άνθρωπος, που καταφέρνει με IQ αμοιβάδας να κρατάει, ελέω επίθετου, όμηρο μια ολόκληρη χώρα!

Γέννημα θρέμα (κυριολεκτικά) της κληρονομικής Δημοκρατίας, η επιτομή της οικογενειοκρατίας, εξ ημισείας ηθικός αυτουργός, πολιτικός παραχαράκτης του τόπου και ταυτόχρονα ακρίδα που έχει πέσει επάνω του, να του φάει το μεδούλι, προΐσταται (!!!) μιας άθλιας, νεοφιλελεύθερα μεταλλαγμένης, κοινωνικά απομονωμένης πολιτικής κλίκας που γνωρίζει ότι όσο υφίσταται μεταξύ τους ο ομφάλιος λώρος της αλληλοεξάρτησης, λαβαίνει η ίδια παράταση ζωής.

Ίσως να μην προσπαθεί να αποδράσει ο Παπανδρέου. Ίσως να είναι μάλιστα και ο μοναδικός που πιστεύει στο κουτόχορτο που δίνει να μασάνε οι βουλευτές του πασόκ.

Ας μην αποδράσει ούτε την ώρα της κρίσεως! Αυτό θέλουμε κι΄εμείς! Να στείλουμε επιτέλους ΕΝΑ από τα λαμόγια που κατάστρεψαν τον τόπο, στις Αγροτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου