18/12/10

Ανταρσία στο κοτέτσι;

http://www.buecherlhof.de/BilderHof/Huehner1.JPG


Προειδοποίηση!

Η πράσινη κυβέρνηση σώζει, αλλάζει, ενημερώνει!

Το Υπουργείο Φορτίου Ξυλείας του Πολίτη υπό την καταιγίδα του αρμόδιου υπουργού ρουά ΜΑΤ κ. Τσαγκάρη, προειδοποιεί τον υπό καθεστώς κατοχικής σωτηρίας διατελούντα λαό όπως 

α) Κρατήσει αποστάσεις από βουλευτές του πασόκ
      β) Το παραπάνω γίνεται φυσικά για το καλό του λαού
          γ) Γιατί τα έχουν πάρει οι βουλευτές του πασόκ (και στο κρανίο)

         δ) Και βαράνε ασυστόλως αριστερά και αριστερά (αυτό  έλειπε τώρα στον "σοσιαλισμό", να βαράει δεξιά)
Δεν μασάνε πλέον οι αντιρρησίες συνείδησης βουλευτές του πασόκ, όπως δεν μασάγανε οχτώ ολόκληρους μήνες γιατί καταπίνανε το κουτόχορτο της τρόϊκας και του ΣΕΒ αμάσητο, αλλά τώρα δεν μασάνε επαναστατικά πλέον! 

 Οι θερμόαιμοι επαναστάτες βουλευτές του πασόκ σήκωσαν μπαϊράκι κατά των υπόλοιπων καθαρόαιμων σοσιαλιστών συναδέλφων τους, πήραν τα άρματα και τουφεκάνε στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος!

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/12/KOYROYMPLHS.jpg

Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι ο μοβόρος Κουρουμπλής, που από τότε που γύρισε από το χωριό του διακατέχεται από ένα απίστευτο μίσος κατά της κυβέρνησης! Αδίστακτος επαναστάτης για άλλη μια φορά ο πιο τρίχας της ΚΟ του πασόκ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που πάει να λυντσάρει τον πρωθυπουργό.

Προσοχή λοιπόν, αποφεύγετε αγαπητοί συμπολίτες την χαβούζα μέσα στην οποία βρίσκονται οι περίπου δέκα πράσινοι αντάρτες που πετάνε διάφορα αντικείμενα και πέτρες. Δεν έχει σημασία, ότι μέχρι τώρα δεν έχουν πετύχει ούτε ελέφαντα στα δυο μέτρα, σημασία έχει η...κίνηση.

Δεν αληθεύει ότι τα μέλη της επαναστατικής έως ζαμανφουτιστικής φράξιας Μ.ΠΕΡ.ΔΕ.ΜΕ.Ν.ΟΙ "μόνο περίπου δέκα μεγάλοι νέοι οίρωες (μερικοί είναι και ανορθόγραφοι)" δεν ξέρουν σημάδι, αφού η είδηση της επαναστατικής ενέργειας χτύπησε σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις φυλλάδες διάνα!
Επίσης δεν αληθεύει και ο χαρακτηρισμός τους από εκατομμύρια κακεντρεχείς συμπολίτες μας σαν "τσάμπα μάγκες". Τι μαγκιά, έστω και τσάμπα, μπορεί να πουλήσει κάποιος που έχει τόση απόσταση από την λέξη, όσο ένας ευνούχος από αυτά που του κόψανε κάποτε.

Και ο χαρακτηρισμός "κότες" ρίχνει τέλος πάντων τα αξιοπρεπέστατα πουλερικά....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου