18/12/10

Κουρεμένο γίδι! Ο Παπανδρέου και η αρρωστημένη του σχέση με τις τρίχες

Πολύς ντόρος με το κούρεμα του πρωθυπουργού και τα χτενίσματα της συζύγου και της κόρης του!

Έναν μισθό της γενιάς των 700 ευρώ αναγκάστηκε να πληρώσει ο άτυχος σύζυγος, πατέρας, αδερφός, θείος, ξάδερφος, φίλος και συναγωνιστής, που απεβίωσε.....τι δεν απεβίωσε; Εεεε που πήγε  (να σιάξει λιγάκι την καράφλα του) για μαλλί και βγήκε τελικά κουρεμένος!

Ο λογαριασμός, τσουχτερός έως γεννιαεφτακοσιοευρικός θα ήταν σαφώς μικρότερος αν δεν τον στριμώχνανε οι άλλες δυο ρουφιανίτσες να τα πληρώσει όλα! Σύμφωνα με μπαρμπερικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο κος Παπανδρέου θα έκανε βιολογικοτριχικό καθαρισμό σβέρκου μετά κοψιματικής φαβορίτας και κουρεματικό συγίρισμα του περί των ώτων χώρου, τα υπόλοιπα λίγα θα τα άφηνε ανακατεμένα, τιμή άνευ ΦΠΑ, εκτός αν του ζήτησε ο πρωθυπουργός απόδειξη, 120,- ευρώ, χώρια μπουρμπουάρ, φιλοδωρήματα και μίζες.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs57_cRU8FNQWkFGSFehIZksUtMzK4d9aDQ23IVy9RmWh1FM_-ckaBL9nqDK5GQxmHCJmbgiah6q3z5PEZ6mETYf7PuxTXVZNctN5OMwr8Ne-0Tp4nF2UGv2sBMFCzsmFE0guqfr2YF9Hl/s320/_1_%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD.jpg΄

Τελικά του βγήκε ο κούκος αηδόνι! Πληρώνει για πάρτη του, πληρώνει για την Άντα που τον εκμεταλλεύεται στο κομμωτήριο μέχρι και με το πόδι στον γύψο, πληρώνει και για την κόρη, τι να κάνει, να πει όχι στο βλαστάρι του, στην πρώτη ελληνίδα πρωθυπουργό του μέλλοντος; Και για ένα ταπεινό ευχαριστώ στους πακιστανούς συμπολίτες μας που τον στήριξαν στις εκλογές, πλήρωσε και την περμανάντ στα μαλλιά των αυτιών ενός συμπαθέστατου αλλοδαπού που περνούσε τυχαία με μια κουβέρτα τίγκα μαϊμού ρολόγια απ΄έξω.

KONSTANTINOS XATZIS

Φωτογραφία από τις κουρευματικές εγκαταστάσεις του πολυτελούς κουρείου τέχνης του Ψυχικού. Υπάρχει και VIP χώρος με σεσουάρ που κινούνται από πυρηνική ενέργεια και μπαλλέτο δίμετρων ουκρανίδων.

 http://www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2009/09/baldhead.gif

Εδώ μια αυθεντική φωτογραφία του πρωθυπουργού πριν και μετά το κούρεμα.







































Αυτά είναι τα Νέα Κομμωτηριακά Ανάκτορα όπου είπανε τρίχες ο κύριος Παπανδρέου και τα άλλα μέλη της αποστολής. Ο Πεταλωτής έκανε την πρόταση να βάλουν όξω δυο τσολιάδες να στέκονται σούζα, αλλά απερρίφθει από την τρόϊκα.



Τα καλύτερα λόγια είπε για τον πρωθυπουργό ο κουρέας!




http://www.kefalonitis.com/images/files/istorikes_anazht/kouros_02.JPG

Στην ΚΟ του πασόκ έπεσε η είδηση του χλιδάτου κουρέματος σαν κεραυνός! Ιδιαίτερα ο Κουρουμπλής (πολύ μίσος ο τύπος) ήτανε πυρ και μανία! Να μη δώσει 700 ευρώ ο πρωθυπουργός, είπε μαινόμενος, να ερχότανε μαζί μου να κουρευότανε στον χωριό μου τζάμπα! Άσταδιάλα!

http://4.bp.blogspot.com/_bjBSph8TwFc/TEBMNBE5PjI/AAAAAAAAAfc/OgCqm0pbQBg/s1600/100_13633.jpg












 Η σοσιαλιστική πτέρυγα του πασόκ (κάθεται στην βουλή ακριβώς δίπλα στην βάρβαρη πτέρυγα, μη τους μπερδέψετε, οι φτερούγες των σοσιαλιστών είναι ροζ) επέμενε στο πατροπαράδοτο κούρεμα, το φτηνό παραδοσιακό, αλλά τελικά ενέδωσε φοβούμενη πιθανή σύγχυση με την παράδοση στην τρόϊκα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidL2gq11ndp1wLww-gaR3dZCcREIaUJhbrKu8UOnr29n9-u5w3RgVCuMZHiUMfi8sMsZ8xCi18qhTqePpfppHRfRso8zoe8kO64QLlHByh5A6aJZG_BBvJLiSo1mJC1e0RxefSoVu3VW0/s640/kourio_charos.jpg΄

Η ελληνική κοινωνία δεν έδειξε και τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα της κομμωτικής εφτακοσάρας, οι πορείες συγκατάβασης και συναίνεσης δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλες. Ένας συνταξιούχος μάλιστα απάντησε στην ερώτηση πριν καν να ερωτηθεί: Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα.....χτενίζονται. Δεν ολοκλήρωσε πάντως τι εννοεί με τα αποσιωπητικά, οπότε θα μας φάει όλους η περιέργεια. Αλήθεια, η ερώτηση ποιά ήτανε;

http://www.amarantos.gr/img/x2/categories/ctg93_7_1206525398.jpg΄

Φωτογραφία από το πυραυλοκίνητο σεσουάρ του πολυτελούς τριχοκοφτείου. Εδώ η υπάλληλος βάζει τον αυτόματο πιλότο για να πάει για κατούρημα. Απέναντι στον τοίχο αρκετές κρεμάστρες για όσους θέλουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους, να μην πληρώνουνε κερατιάτικα, αλλά ο Γιωργάκης δεν ήθελε. Ξου ρε!

http://www.agorainfo.gr/files/offers/74-12.jpg

Εδώ ο τιμοκατάλογος του κομμωτηρίου! Οι τιμές δεν είναι απλά σε ευρώ, αλλά σε ζεμπίλια με ευρώ!








Απολαυστικό βιντεάκι με τον Βέγγο κουρέα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου