8/12/10

Κουζίνες SIEMENS. Γιατί η γεύση είναι πάνω απ΄ όλα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-Yen6GFOETw3mVuojhkdaQPZ-iQl2ukAkhIKTD_ulg6EjcA2Je4lQ_uIO0HrV1Qbcux6LN5cUoHkXBcQes7kAVemuUJotyIxQGH4OD2yie39QkUH-DLRrNq8vq9zgpPwrwGacapUebpw/s400/%CE%95%CE%9E%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97+%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%9D%CE%97.jpg


Πάμε κοντά ένα χρόνο, από τότε που άρχισε η εξεταστική το "μαγείρεμα" για το σκάνδαλο της SIEMENS και το "φαγητό" ακόμα να τελειώσει!

Παράταση στην παράταση, ανακάτεμα στο ανακάτεμα, βάλε βγάλε στον φούρνο, άντε στους 220 βαθμούς ο ένας, όχι, στους 180, θα το κάψουμε, ο άλλος, και να δείτε που θα μείνει στο τέλος πάλι νηστική η δικαιοσύνη! Όπως πάντα!

Οι αρχιμάγειρες εξεταστές του πασόκ και της νδ επιμένουν στην μία, στην δοκιμασμένη, στην βολικιά συναινετική συνταγή της συγκάλυψης και της συμψήφισης και οι...θαμώνες του εστιατορίου, οι φορολογούμενοι πολίτες θα πληρώσουν για μια ακόμα φορά πανάκριβα την άνοστη σούπα-τελικό πόρισμα.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν οι...σεφ ότι το εκλεκτό μενού θα καθυστερήσει λιγάκι ακόμα, επειδή είχαν ξεχάσει να βάλουν τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών της SIEMENS στο ταψί να...μουλιάσουν!

Ξέρετε, οι σκληροί δίσκοι της SIEMENS δεν είναι το συνοδευτικό, ξέρω γω πατάτες ή μακαρονάκι κοφτό, αλλά το "κρέας", το κύριο πιάτο, δεν νοείται φυσικά αρνάκι με μπάμιες στο φούρνο χωρίς αρνάκι...

Και όλη αυτή η καθυστέρηση προέκυψε από την κατάσχεση του κεντρικού server της SIEMENS Ελλάδος προχθές το βράδυ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα προχθές!

Πριν δυο χρόνια είχανε κάνει τα παιδιά ντου στα κεντρικά της SIEMENS και είχανε αφήσει τους σκληρούς δίσκους, τα "νεογέννητα αρνάκια" στο μαστάρι της μάνας τους, να πάρουνε κιλά, να φτιάξουν γλυκάδια. Ας λένε μερικοί κακεντρεχείς ότι τους ξέχασαν ή  ότι "τους ξέχασαν".

Θα πρέπει να περιμένουμε, όλοι εμείς οι πιστοί των γαστρονομικών και λοιπών δικομματικών προσβολών, άλλη μια βδομάδα λοιπόν για να "γευθούμε το έδεσμα".

Λέτε να αντέξουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου