19/1/11

Ας μην πυροβολάμε τον πιανίστα-φραχτοποιό

Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση: Ούτε το πασόκ, ούτε η νδ, ούτε ο ΣΕΒ, ούτε ακόμα και αυτή η ίδια η τρόϊκα μας ανάγκασαν σε κάτι δια της βίας!
http://media.feed.gr/filesystem/images/20080704/low/assets_LARGE_t_942_2556776.JPG
Δεν έβαλε ο δικομματισμός ποτέ το πιστόλι στον κρόταφο του ψηφοφόρου, ούτε νόθευσε ποτέ τα αποτελέσματα των εκλογών. Τα εκβιαστικά διλήμματα τύπου "ή εμείς ή άστα καλύτερα", ο βομβαρδισμός παραπληροφόρησης, εξαπάτησης και χειραγώγισης των επιτελείων της εξουσίας και των ΜΜΕ ήταν από ανέκαθεν μέρος του "δημοκρατικού παιχνιδιού", που παίζουν τα Μεγάλα Συμφέροντα πάνω στην πλάτη του λαού με την συγκατάβαση ή ανοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας του!  
Τα χάλια μας, η κατάντια μας, είναι προϊόντα της...δημοκρατικής εμμονής της κοινωνίας μας στο "αιώνιο" πολιτικό ντέρμπυ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βρέξει χιονίσει, εκεί! Καταστροφή στην καταστροφή, σκάνδαλο στο σκάνδαλο, αναξιοκρατία στην αναξιοκρατία, θα στο θα, ρουσφέτι στο ρουσφέτι, εξαπάτηση στην εξαπάτηση, απογοήτευση στην απογοήτευση, επιμένουν πάνω από 80% του εκλογικού σώματος εδώ και 36 χρόνια φανατικά στην εναλλαγή των δύο αποτυχημένων πρασινογαλάζιων συνδυασμών! Βούληση Λαού, οργή Θεού....

Ακόμα και τώρα, ακόμα και στην εποχή που η πορεία προς τα κάτω σταμάτησε μόνο επειδή πιάσαμε πάτο συνεχίζει η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να ανέχεται τους πρωτεργάτες της ηθικής, πολιτικής και οικονομικής απαξίωσης της χώρας. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά: Σάρκα εκ της σαρκός της, κατ΄ εικόνα και καθ΄ομοίασιν η πολιτική εξουσία!
Ο Παπουτσής είναι ένας από εμάς! Δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι διαφορετικό. Αν δεν ήταν όπως εμείς δε θα είχε φτάσει στο σημείο που βρίσκεται. Η πολιτική παρουσία του μόνο έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Παπουτσής, που προστατεύει τελευταία μάλιστα και τον πολίτη (γιατί κινδυνεύει βλέπετε από κάποιους άλλους), είναι ένας από τους χιλιάδες Παπουτσήδες που συναντάμε καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας:
Οι αλαζόνες κομματοσκυλοπροϊστάμενοι του δημοσίου με ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων και ειδικό σοφιστικέ βάρος πενήντα ντορβάδων σπουδαιότητας, Παπουτσήδες!

Οι μορφωμένοι-αμόρφωτοι "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;", Παπουτσήδες!

Οι αδίστακτοι λαϊκιστές-κάμπιες, καμπόσοι, τεράστιοι και σοβαρομεγέθη ολκής, Παπουτσήδες!

Οι ξενόφοβοι, κρυφορατσιστές, οι 6 στους δέκα "φιλοφρακτικοί", Παπουτσήδες!

Η παρουσία των Παπουτσήδων στην πολιτική σκηνή είναι ενδεικτικό της κατρακύλας της ελληνικής κοινωνίας. Το μεγαλοπρεπές-θλιβερό "στυλάκι" του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ είναι ενδεικτικό της θανατηφόρας αρρώστειας που έχει πλήξει την χώρα μας: Η έλλειψη Πολιτισμού!   

Ο Παπουτσής είναι δικό μας προϊόν! Εμείς τον δημιουργήσαμε, εμείς τον μεγαλώσαμε, εμείς τον ανεβάσαμε τρεις πόντους ψηλά, εκεί που βρίσκεται τώρα. Δικό μας παιδί λοιπόν, ας σταματήσουμε να τον φτύνουμε! Αν είναι κάποιοι για φτύσιμο, αυτοί είμαστε εμείς οι ίδιοι!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου