19/1/11

Νεαρέ κουκουλοφόρε, μη φτιάχνεις μολότοφ, φτιάξε κριτσίνια!

http://www.fmigrigoriadis.gr/uploads/ROTOPAN.JPG

 
Κοπτική ογκομετρική μηχανή ιδανική για διαχείριση παραδοσιακής ζύμης.
Κατάλληλη για κριτσίνι , κουλούρι Θεσσαλονίκης κ.α. Το σύστημα διαίρεσης , με την ειδική κίνηση των μαχαιριών και των 5 κυλίνδρων λαμιναρίσματος διαιρεί την ζύμη χωρίς να να την ζεσταίνει ή να την «κακομεταχειρίζεται» , με υψηλή ακρίβεια στο βάρος .
Mε σταθμό ύγρανσης και σουσαμιού.

Ο βραχόκηπος δεν έχει ιδέα από μηχανήματα για ζύμες, το παραπάνω αθώο κείμενο "δανείστηκε" τυχαία από το www. Οι διάφορες...κόσμιες αντιδράσεις ορισμένων, απ΄ότι φαίνεται, άσπονδων φίλων του blog, αναγκάζουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από έναν βράχο του κήπου να προβεί σε μια...προληπτική ζύμωση, μη τον βρει κάνα...κουλούρι στο κεφάλι και τρέχει και δεν φτάνει!

Τι δεν είναι ο βραχόκηπος πρώτα. Ο βραχόκηπος δεν είναι...

α) κουκουλοφόρος!

Ούτε κουκούλα, ούτε κράνος, ούτε τραγιάσκα, ούτε τίποτα άλλο κρυφτοφατσικό. Εκτός από την μάσκα με αναπνευστήρα που και που το καλοκαίρι, αλλά αν υπάρχει πρόβλημα, κάνω κατάδυση χωρίς μάσκα, στα κουτουρού, στα τυφλά, για χάρη της έννομης τάξης και του υποβρύχιου σοσιαλισμού. Ακόμα και στο καρναβάλι δεν υφίσταται πρόβλημα για την δημόσια ασφάλεια, αφού δεν λαμβάνω μέρος, άρα δεν είμαι μασκαρεμένος, άρα ανεπίδεκτος τρομοκρατικών προσωποκρυφτικών μαθήσεων.

β) μπουκαλοπέτας και φιαλορίχτης! Μολότωφ, φτου κακά!

Ούτε άδεια μπουκάλια πετάμε, κύργε Αστυνόμε, ούτε γεμάτα, μεσιέ ντε λα ΜΑΤατζιέν! Μια νταμιτζάνα που είχε ραγίσει, πετάξαμε μια φορά στα σκουπίδια και αυτό ήταν όλο κι΄όλο. Με βενζίνες και στουπιά και άλλα τέτοια επικίνδυνα και τρομοκρατικά υλικά δεν έχουμε πάρε- δώσε και γέμισε-πέτα, κύριοι διωχτικοί επαγγελματίες.

γ) γραμματοτρακατρούκας ή βομβοπακετάκιας πρεσβειοκροτητής!

Από τότε που βγήκε το e-mail δεν ξανάστειλα γράμμα! Μα τη Παναγία, σπαθί! Έχετε ακούσει ποτέ μέϊλ να σκάει; Ούτε εγώ! Άρα αθώος ο κατηγορούμενος. Το ότι δεν ασχολούμαι με βόμβες-γράμματα και  βόμβες-πακέτο, πάει πακέτο! Αλλά πρόκειται για πακέτο άυλο και ηθικό, δεν κάνει κακό ούτε σε προξενεία, πόσο μάλλον σε πρεσβείες.

δ) αυτοκινητοπαγίδας

Επειδή μας αρέσει το μπασκετάκι και εφαρμόζουμε καμμιά φορά πιεστικές άμυνες με παγίδες στο κέντρο ή στις γωνίες δεν σημαίνει ότι επικροτούμε τις "παγίδες" με αυτοκίνητα σε μια γωνία του κέντρου της πόλης για να πιέσουμε το σύστημα. Αίσχον, το δια εκτιναχτικών εκρηκτικών λόγων παγιδευμένο όχημα, κύριε Πρόεδρε! Ομοίως αίσχον και η νίκη των πειραιωτών επί του πεντάστερου Παναθηναϊκού ημών, εν μέσω ΟΑΚΑ, αλλά ήταν άρρωστος ο Μητσάρας και δεν μπορούσε να το "βάλτο αγόρι μου".

Παρακαλώ όλη την νεολαία, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ένοχους, να σταματήσουν να χτυπάνε την κυβέρνηση, το πασόκ, την τρόϊκα και τα ΜΑΤ, να δείξουν καλή διαγωγή απέναντι σε ντόπιους και ξένους κατακτητές γιατί είναι μεγαλύτεροι, να μάθουν το μνημόνιο απόξω κι΄ανακατωτά, να δεχτούν με ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη το σκουπίδι όλης της Αττικής και Περιχώρων σε Κερατέα και Γραμματικό και να αγαπήσουν την Νεολαία πασόκ όσο αγαπάνε την κυρία Κατσέλη.

Ελπίζω με όλα αυτά να κατάλαβαν οι κύριοι υπουργοί και οι άλλοι δράστες, ότι ο βραχόκηπος δεν βρίζει και δεν μισεί το καθεστώς και ότι πρέπει να κυνηγήσουν τα άλλα blog που κάνουνε κατάχρηση αλήθειας.



ΥΓ1: Χεραιτίσματα από μένα στον αξιαγάπητο Στρος-Καν όταν ξαναπεράσει. 

ΥΓ2: Αν θέλετε, γράφω και ένα άρθρο που τα χώνει στο ΚΚΕ, που σας ζορίζει, αλλά μόνο αν θέτε.

ΥΓ3: Στηρίζω και τον Αντιπρόεδρο, Πάγκαλο! Μαζί τα τρώγαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου