15/2/11

Πήγε για πίτα, αλλά δεν τον πετύχανε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6YvqMsP-2G7EKjlcDAg-wHtyL2TMhcJDPph-46hPEgHCY0PJWcGLhEe3Cfl2IuGoA0cj_kPcoPrao49TJZJ2yM3kViPkuUDsvdBcwli4iFN6z8lqkCYm44T_gwsXNuewEtT6TuUQo9_ae/s320/%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%93%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%9F%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%97.JPG


Το λαμόγιο εθνικής άμυνας του πασόκ, αναπληρωτής του χοντροβενιζέλου, τσιράκι του Γιώργου Παπανδρέου, Μπεγλίτης, τζαμπατζής υφυπουργός, πήγε να φάει τζάμπα πίτα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στο Σχηματάρι επειδή ο Βενιζέλος είχε χτυπήσει τόση φασολάδα (ένα ολόκληρο υποβρύχιο που έγερνε) που ήταν αδύνατο να παραστεί.

Χαρές που λέτε οι εργαζόμενοι όταν είδαν τον πρασινοκοπρίτη, μόνο la ola δεν κάνανε από ενθουσιασμό. Τον πλακώνουνε στο μπινελίκι, δεν ντρέπεσαι ρε ........... που θα ξεπουλήσετε την δημόσια περιουσία ρε ........... ......... της ........ σου ......! Βουτάνε μετά κάτι μεταλλικά νερά και κάτι κεσεδάκια γιαούρτια και τον αρχίζουνε στις...πτητικές, να μην προλαβαίνει να τραγουδήσει μέχρι τέλους το "θα τον σηκώσουμε τον ήλιο" ο αναπληρωτής.

Αλλά, πολύ γκαντεμιά, δεν το πέτυχε το βλήμα κανένα βλήμα, τόση στραβομάρα οι εργαζόμενοι! Απαράδεκτοι φυσικά. Μόλις πέσανε οι μπράβοι να σώσουνε το ψοφήμι, τσάκωσε αυτός μια ντουντούκα και άρχισε να κάνει τον τσαμπουκά εκ του ασφαλούς: Πίσω ρε ρουφιάνοι αντιμνημονιακοί και δεν ανέχομαι εγώ τραμπουκισμούς ότανε με φυλάνε δώδεκα και τέτοια γλαφυρά.

Μα τόση καφρίλα να μην τον πάρει ούτε ένα γιαουρτάκι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου