15/2/11

Βαρέα; Σιγά τα βαρέα!

http://www.athina984.gr/files/news-images/8058078.jpg

Τελικά μαϊμού η είδηση ότι η κυβέρνηση προτίθεται να συμπεριλάβει την βουλευτική εργασία στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Κακώς! Προσέξτε την φωτογραφία, ο αντιπρόεδρος κύριος Πάγκαλος παραλίγο να σκάσει από το...κακό του όταν το έμαθε!

Αντίθετα η είδηση ότι εξαφανίζονται προσεχώς από τις λίστες των βαρέων και ανθυγιεινών 250.000 εργαζόμενοι, μόνο "πέτσινη" δεν είναι. Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης του πασόκ, που σκίζεται κάθε μέρα στην δουλειά στο κάτεργο και γνωρίζει στο πετσί της τι σημαίνει βαρύ και ασήκωτο επάγγελμα.

Όλοι αυτοί οι κουστουμάκηδες σωτήρες που εργάζονται σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί, αυτοί οι πρόωρα γερασμένοι από την κούραση, τα πρόσωπα του μόχθου με τις ρυτίδες που χάραξε βαθειά η βιοπάλη, οι κυρτωμένοι με τα ροζιασμένα χέρια, Παπανδρέοι και σία, αποφάσισαν ότι άλλο βαρύ και ανθυγιεινό και άλλο τι ζητάει ο Προβόπουλος και ο Δασκαλόπουλος.

Μέχρι 250 ευρώ λιγότερα το μήνα, πέντε επιπλέον χρόνια εργασίας έως την σύνταξη και μείωσή της κατά 20% σημαίνει για τον εργαζόμενο η...ελαφροποίηση και η...υγειοποίηση του επαγγέλματος που εξασκεί.

Αυτά μπορεί να προσφέρει ο "σοσιαλισμός" αν τον αφήσεις αδέσποτο να σώζει κοινωνίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου