19/2/11

Περίμενε μάταια έξω από την εκκλησία η Εθνική!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq8ITVqjrPtMKrWrTH3tiGB5wEpCaeDTTmiY2OLXLK2IMA10q0XuiiDjMQ2zAkdA-buLeeOmLq4R4lk1KhECyzmP31YmkQxE_hB-8Ys0VMUsQEjhFTUGEuycdMwCV4-u-0z7Cp9DQ5w_Y/s1600/posaposao.jpg

Παραλίγο να έλεγε η Alpha το ναι στην Εθνική, αλλά τελικά το σκέφτηκε και θα μιλήσει πρώτα με την μαμά της.

Ο "γάμος" μεταξύ των δυο τραπεζών αναβλήθηκε για το προσεχές μέλλον, αφού βλέπετε οι δυο παρ΄ολίγον σύζυγοι ταίριαζαν μεν σαν χαρακτήρες, αλλά δεν τα βρήκαν ακόμα στην προίκα.

Μια τυχαία φοράδα που ερωτήθηκε για την γνώμη της σχετικά με τον γάμο των δυο τραπεζών, δήλωσε ότι χέστηκε πάραυτα στ΄αλώνι, γιατί σιγά τους γάμους και σιγά τις δήθεν Εθνικές.

Σωστή η φορβάς και αν είχε η πριμαντόνα της τρόϊκας, η σοπράνα του οικονομικών, ο ευνουχίδης τριαλαλάς Παπακων/νου, που έκανε σαν μικρό παιδί από την χαρά του λόγω της συνένωσης των τραπεζών, το μισό από το μυαλό της, θάτανε ιππέας-καβαλάρης και όχι καβαλημένος!

Οι πρασινοκαφρικοί δημοσιοκοπρίτες τα έβαψαν ελαφρώς μαύρα, αλλά πολύ ελαφρώς, γιατί όλοι ξέρουν ότι ο γάμος είναι θέμα...παζαριού. Η παραπάνω τίμια και ξύπνια φοράδα είπε πολύ σωστά, ότι τον έχει γραμμένο τον γάμο, και σιγά την Εθνική, και από που κι΄ως που Εθνική; Τι σχέση έχει αυτή η τράπεζα πλέον με το Έθνος; Μήπως είναι λαϊκή, ή κρατική;

Γάτα η φοράδα! Όχι όπως κάτι ύπνοι, που ακούνε Εθνική και σηκώνονται όρθιοι, ουάου Σπανούλης, Μπουρούσης, Διαμαντίδης, Φώτσης και Ελλάς μπορείς, μπορείς να αντισταθείς!

Σίγουρα, αργά ή γρήγορα θα τα βρούν οι τραπεζαρίες! Ο γάμος θα γίνει! Και να δείτε, που για μια ακόμα φορά την,,,νύφη θα την πληρώσουν πάλι οι ίδιοι: Οι εργαζόμενοι των συγκεκριμένων τραπεζών! Γιατί αν σε μια συγχώνευση τραπεζών δεν χάσουν μερικές εκατοντάδες υπάλληλοι την δουλειά τους, δεν δένει το γλυκό και δεν φουντώνει για καλά το κέφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου