19/2/11

Επιτέλους, αδριάντας Άρη Βελουχιώτη!

http://4.bp.blogspot.com/_hpNb3g9N720/SqmuFlCuRII/AAAAAAAAAlE/LLsIgEBvQ68/s400/%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82+3.gif


Μια συνταρακτική είδηση κάνει τον γύρο των καφενείων της χώρας! Σύμφωνα με απόλυτα χαβαλετζήδικες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της πρώτης ξάδερφης του υπουργού εσωτερικών παττακού Ραγκούση, Γιώργος Νταλάρας, ετοιμάζει μετωπική επίθεση αριστερού φρονήματος ανά την Επικράτεια!

Επειδή έρχεται από αριστερό σόι, λέει, και επειδή υπάρχει μεγάλη έλλειψη αγαλμάτων του Άρη Βελουχιώτη, για την οποία ευθύνεται φυσικά το ΚΚΕ (όλοι θυμούνται τι αγώνα έκανε το πασόκ και η νέα δημοκρατία, ακόμα και η χούντα, για να έχει η κάθε γειτονιά ένα αγαλματάκι του Άρη, αλλά και τι αγώνα έκαναν οι κουκουέδες να εμποδίσουν με οδοφράγματα την μεταφορά των αδριάντων στην φυσική τους θέση) αποφάσισε ο Νταλάρας να βάλει τα...αγαλματικά από την τσέπη του!

Εύγε του! Επιτέλους μόνοι!

Φυσικά ήρθε γι΄αυτόν τον λόγο σε επαφή με τον πρωθυπουργό, όχι λόγω πράσινου φρονήματος, για όνομα του Θεού, αριστερή οικογένεια είπαμε, αλλά να, "ήπιος" χαρακτήρας ο πρωθυπουργός, λέει, ας κάνω μια κρούση, δεν χάνω.

Πρόεδρε, του λέει, σκέφτηκα να βάλω μερικά εκατομμύρια για καλό σκοπό. Να στηρίξουμε την Ελλάδα, την ιστορία της Αντίστασης και ιδίως την κυβέρνησή σας αντί να την σαμποτάρουμε πριν τελειώσει την δουλειά της εμείς οι αριστεροί. Τι θάλεγες να βάζαμε αγάλματα και προτομές του Άρη παντού;

Του τριχομπατίρη φιλοκαράφλα πρωθυπουργού του σηκώθηκαν και οι τρίχες που του είχαν πέσει! Μόνο πάνω από το πτώμα μου σύντροφε Νταλάρα, ούρλιαξε ο πρόεδρος, δεν θα αφήσω ποτέ την χώρα στην τυφλή βία των παοκτζήδων κάφρων που θα τα κάνουνε μετά γυαλιά καρφιά!

Δεν κατάλαβες πρόεδρε, απάντησε ο Νταλάρας χαμογελώντας, όχι αγάλματα του Άρη Θεσσαλονίκης, του Άρη Βελουχιώτη πρόεδρε!

Αυτό ήταν! Πως πρόλαβε τώρα ο Παπανδρέου να βουρκώσει από συγκίνηση σε 3 δέκατα και έντεκα εκατοστά του δευτερολέπτου δεν το γνωρίζουμε! Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι τον αγκάλιασε τον Νταλάρα σφιχτά, αγκαλιάστηκαν, γίνανε κουβάρι, και κλάααμα! Συγγενή δοχεία ο λαϊκός βάρδος (μέχρι και παραπονεμένα λόγια, τόσο λαϊκός) και ο ελαφρά επίορκος, όχι πάρα πολύ, αλλά ήπιος πρωθυπουργός!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο άγαλμα θα στηθεί, και μάλιστα από τα χεράκια της κυρίας Άννας Νταλάρα, υφυπουργού με κέντρο βάρους το μεταναστευτικό, τιμής ή ατιμίας ένεκεν, διαλλέξτε, έξω από το μέγαρο Υπατία όπου συνεχίζεται για 26η μέρα η απεργία πείνας των 300 προσφύγων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου