10/2/11

Στρατιωτικός νόμος στις Σέρρες



Να δούμε που θα φτάσει η συντονισμένη επίθεση του πασόκ κατά της κοινωνίας!

ΜΑΤ κατά πάντων και παντού! Η δημοκρατία κατέβηκε από τον νοητό θρόνο της, φόρεσε άσπρο κράνος, μάσκα, προστατευτικά και βάλθηκε να επιβληθεί του λαού με γκλομπς, κρότου-λάμψης και χημικά.

Η λέξη "κυβερνώ" ατιμάζεται καθημερινά στους δρόμους με την βίαια αντιπαράθεση της κρατικής καταστολής με τον λαό. Ο διάλογος με την κοινωνία τελείωσε βιαστικά με διαδικασίες φασττράκ στην Βουλή, και με υπουργικά φιρμάνια "αποφασίζουμε και διατάζουμε" προς κάθε κατεύθυνση.

Μια παράλογη ιστορία, μια πανάθλια ιστορία με πρωταγωνιστή μια ομάδα 200 ατόμων που προσπαθούν να βγάλουν όλους τους άλλους τρελούς! Τα εκατομμύρια των κατοίκων, όλοι οι κλάδοι της οικονομίας, δημόσιο και ιδιωτικός τομέας, η παιδεία, η υγεία, το νεράκι που πίνουμε και ο αέρας που αναπνέουμε, όλα ανάποδα, όλα χάλια και μόνο οι τσόγλανοι του πασόκ είναι εντάξει και τσίφτηδες πρώτης και καλά παιδιά. 

Αστυνομία, ΜΑΤ, συνώνυμα πλέον του πάλαι ποτέ "λαϊκού" πασόκ, κυριαρχούν στην καθημερινή εικόνα της χώρας και να δούμε που θα πάει. 

Με την "και γαμώ τις δημοκρατικές αποφάσεις" της αστυνομίας Σερρών που απαγορεύει με ένα απλό κωλόχαρτο την "κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού από τις 8 το πρωί της Τετάρτης έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής, καθώς και κάθε δημόσια ή υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία ή απόπειρα συνάθροισης" ψυλλιάζεται ακόμα και ο πιο δύσπιστος ότι όντως κάτι δεν πάει καλά σ΄αυτόν τον τόπο.

Απαγορεύουν την κίνηση, στάθμευση, την δημόσια ή υπαίθρια συνάθροιση σε όλο το οδικό δίκτυο ενός ολόκληρου νομού για τρεις μέρες!

Και γιατί μόνο για τρεις μέρες ρε παιδιά; Και γιατί μόνο στον νομό Σερρών, εμείς οι λοιποί αγρότες της χώρας σε πηγάδι κατουρήσαμε;


Άμετε στον διάολο ρε κοπρίτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου